19 / 05 / 2024

tobb okulları

tobb okulları

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ''Bizim bütün topluma, doğuda, batıda, kuzeyde, güneyde, Türkiye'nin en ücra köşelerine kadar fırsat eşitliğini götürmemiz lazım'' dedi.

Çorum TOBB Lisesi Eylül'de açılacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) inşa edilen Endüstri Meslek Lisesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren eğitim faaliyetlerine başlayacak.

Hükümlüler Adana'daki okulları onarıyor!

Adana'da, haklarında kamuya ücretsiz çalışma cezaları verilen hükümlüler, kentteki okulların boya-badana ile çevre düzenlemeleri, tamir,tadilat ve temizlik işlerini yapıyor.

Menemen'de yapımı devam eden okullar yeni döneme yetişecek!

İzmir Menemen'de yeni okulların yapım işinde sona yaklaşıldı. Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülnasır Şimşek yapımı tamamlanan ve bitme aşamasına gelen 5 okulu ziyaret ederek gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Turgutlu'da okullar yenileniyor!

TURGUTLU Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte okul binalarında başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, "eğitime destek" anlayışı kapsamında iki okulda daha boya çalışmasına başladı.

Atıl Köy Okulları projesiyle 3 ildeki metruk binalar onarıldı!

60 genç mimarın kurduğu Herkes İçin Mimarlık Derneği, köylerde mucizeler yaratıyor. Mimarlar Atıl Köy Okulları projesiyle Giresun, Ordu ve Çorum'da metruk binaları hayata döndürdü.

2003 yılında bazı devlet okulları satışa sunulacakmış!

2003 yılında İstanbul'da bulunan bazı devlet okulları satılacakmış. 35-40 trilyon lira gelir bekleyen Milli Eğitim, satışa çıkaracağı okullar arasında Gedikpaşa İlköğretim Okulu, Etiler Lisesi ve Levent Kız Meslek Lisesi de bulunuyormuş.

Karabük TOBB Endüstri Meslek Lisesi'nin inşaatı devam ediyor!

TOBB tarafından Karabük OSB alanına yapılacak olan Endüstri Meslek Lisesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve eski TSO Başkanı Sedat Namal olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti

Hakan Tütüncü inşaatı devam eden okulları gezdi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de bölgeye kazandırılmasında katkısı olduğu okul binalarında incelemede bulundu. Tütüncü, yüklenici şirketinin yetkililerinden okulların inşasının ne aşamada olduğu hakkında bilgi aldı.

Altınbaş Vega Okulları'nı zincire dönüştürecek!

ALTINBAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, 10 milyon lira yatırımla ilkini Sultanbeyli’de açtığı “Vega Okulları”nı önümüzdeki dönemde zincire dönüştürmeyi planladığını söyledi.

Batman'da okulların bakım ve onarımları devam ediyor!

Batman’ın Sason ilçesindeki okulların bakım ve onarımları devam ediyor. Sason İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan Aşağı Tekevler, Heybeli, Meşeli ve Yukarı Dereköy İlkokulları’nda bakım ve onarımlar yapıldı.

TOBB bünyesinde Turizm Meclisi kuruldu!

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde Turizm Meclisi kuruldu. Meclis başkanlığına ise Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı da olan Osman Ayık seçildi.

TOBB Turizm Meclisi'ne Karadeniz'li Murat Toktaş seçildi!

TOBB Turizm Meclis Üyeliğine Samsun North Point Hotel Genel Müdürü Murat Toktaş seçildi.

Ersa Mobilya başarı öyküsünü TOBB ETÜ öğrencileriyle paylaştı!

Yarım asırlık başarı öyküsü Özel tasarım mobilyalarıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası ödüle layık görülen ERSA Mobilya'nın başarı öyküsünü şirketin Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, TOBB ETÜ'de öğrencilerle paylaştı.

tobb okulları Haberi

tobb okulları


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ''Bizim bütün topluma, doğuda, batıda, kuzeyde, güneyde, Türkiye'nin en ücra köşelerine kadar fırsat eşitliğini götürmemiz lazım'' dedi. 

     Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Bingöl'de yaptıracağı 24 derslikli ilköğretim okuluna ilişkin TOBB ile Bingöl Valiliği arasında protokol imzalandı. 

     İmza töreninde konuşan Yılmaz, 2003 depreminden sonra TOBB'un konut yaptırdığını hatırlatarak, depremden sonra ''bir daha nasıl inşa edilecek bu şehir'' diye büyük bir karamsarlık olduğunu ancak 1 yıl bile dolmadan Bingöl'ün adeta yeniden inşa edildiğini belirtti. 

     Yılmaz, TOBB'un bu dönem eğitime çok önem verdiğini dile getirerek, ''Şu ara 10. Kalkınma Planı'nı hazırlıyoruz. Biz de nereye baksak hangi konuyu çalışsak sonuçta konu insana geliyor'' dedi. 

     Türkiye'nin kalkınması için de, bir yörenin gelişmesi için de olmazsa...