29 / 04 / 2024

togg haberleri

togg haberleri

Türkiye'nin ilk yerli girişim yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG, merakla beklenen sedan modelinin yüzünü ilk kez otomobilseverlere gösterdi. TOGG'un söz konusu modeli seri üretime ne zaman geçeceği ve yola çıkacağı tarih de belli oldu. İşte detaylar...

Togg’a 30 saatte inanılmaz sipariş! Önce hangi Togg teslim edilecek?

Küçük büyük herkesin merakla beklediği Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un ilk modeli ön siparişte rekor kırdı. Peki duyurunun yapıldığı ilk 30 saat içinde Togg T10X kaç adet sipariş aldı dersiniz? İşte yanıtı…

Yerli otomobilimiz TOGG'a talep yağıyor! TOGG fiyatı ne kadar oldu? İşte TOGG fiyat listesi

TOGG, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili önümüzdeki günlerde yollara çıkmaya hazırlanıyor. Peki TOGG fiyatı ne kadar oldu? TOGG 2023 fiyatı kaç lira İşte TOGG 2023 fiyat listesi.

Türkiye'nin otomobili TOGG'dan beklenen görüntü geldi; Heyecanla bekleniyordu...

Togg'un resmi Twitter hesabından Togg Teknoloji Kampüsü'nün anlık görüntüleri yayınlandı. İşte o görüntüler ve ön sipariş süreci başlayan Togg'la ilgili merak edilen son detaylar...

Togg kredisi var mı, nasıl alınır? Togg kredisi verilecek mi?

Yerli otomobil TOGG'un ön siparişleri başladı. 27 Mart tarihine kadar sürecek olan ön siparişlerde 60 bin lira nakit ile kura hakkı kazanabiliyorsunuz. Peki TOGG taksitle alınabiliyor mu? TOGG kredisi var mı, nasıl alınır?

TOGG ön siparişi nasıl verilir? TOGG ön sipariş ne kadar?

TOGG’a dair merak edilen sorular son hızla sorulmaya devam ediliyor. İşte “TOGG ön siparişi nasıl verilir?” sorusu ve diğer merak edilen soruların yanıtları!

Bakan Varank’tan son dakika açıklaması: Daha 24 saat bile olmadan Togg'a 17 bin 275 sipariş

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yaptığı açıklamada 24 saat dolmadan Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'a 17 bin 275 sipariş geldiğini duyurdu. İşte o açıklamanın detayları…

Togg başvuru adımları tek tek açıklandı! Togg için 60 bin TL ödeme şartı!

Togg’da sıra satın alım konusu merak edilmeye başlanırken, Togg sipariş süreci bugün başlayarak, 27 Mart tarihine kadar devam edecek. T10X’e sahip olmak isteyen kişiler için Togg başvuru adımları ise tek tek açıklandı.

TOGG ön siparişleri başlar başlamaz uyarı geldi! Bu uyarılara uymayanların başı çok yanacak!

TOGG ön siparişleri bu akşamdan itibaren başladı. Siparişler başlar başlamaz da uyarı geldi. İşte detaylar!

Togg’un modellerinin isimleri beli oldu! İşte detaylar...

Yerli otomobil Togg tarafından yapılan paylaşımda gelecek dönemde üretime girecek yeni modellerinin isimleri ortaya çıktı. Peki, Togg'un modellerinin isimleri neler? İşte detaylar...

TOGG için büyük gün! İlk siparişler başlıyor! İşte satın alım için çekiliş tarihleri!

TOGG için büyük tarih geldi, çattı. Yerli otomobilimiz TOGG’un ilk sahipleri noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş ile belirlenecek. İşte detaylar!

TOGG Suv'un satış fiyatı belli oldu! İşte kendi sınıfında rakip karşılaştırması!

Togg T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak. T10X'in uzun menzilli versiyonun satış fiyatı ise 1 milyon 215 bin TL olarak belirlendi.

TOGG satış fiyatı ne kadar? TOGG ne zaman satışa çıkacak? TOGG ön sipariş nasıl verilir?

TOGG’un satış fiyatı açıklandı mı, TOGG satış fiyatı ne kadar? TOGG ne zaman satışa çıkacak? soruları hız kazandı. İşte merak edilen detaylar!

Yerli ve milli otomobil TOGG'un T10X modelinin kataloğu yayımlandı! 14 Mart 2023 fiyat listesi...

Yerli otomotiv girişimi Togg, C-SUV T10X'in 953 bin TL'den başlayacağını açıkladı. T10X için ön siparişler, 16-27 Mart tarihleri ​​arasında Trumore dijital platformu ve Togg'un web sitesi üzerinden alınacak ve 2023 yılı boyunca çekilişle belirlenen kullanıcılara satılacak.

togg haberleri Haberi

togg haberleri

Bursa Gemlik Tesisleri'nde deneme üretimlerine başlayan yerli otomobil girişim grubu TOGG'un sedan modeli ilk kez İstanbul'da bir AVM'de görücüye çıktı. Otomobilin yollarda gezecek olan modelini karşılarında görenler araca yoğun ilgi gösterdi.

İlk olarak C-SUV sınıfında bir modelle 2023 yılının ilk çeyreğinde yola çıkacak olan TOGG'un ürün gamında 5 farklı model yer alacak. İşte o modellerden biri olan sedan model ilk kez görücüye çıktı.

İstanbul'da Zorlu Center’de görücüye çıkan aracın C-SUV modeli 2022 yılı son çeyreğinde seri üretime hazır olacak. Araç gereken yeterlilik belgelerini aldıktan sonra 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda C segmentindeki doğuştan elektrikli SUV olarak pazara çıkacak. 

Ocak ayında ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen teknoloji dünyasının buluşma noktası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) sergilenen yerli otomobilin "Konsept Akıllı Cihaz" olarak isimlendirdiği TOGG’un...