02 / 05 / 2024

Togg başvuru adımları tek tek açıklandı! Togg için 60 bin TL ödeme şartı!

Togg başvuru adımları tek tek açıklandı! Togg için 60 bin TL ödeme şartı!

Togg’da sıra satın alım konusu merak edilmeye başlanırken, Togg sipariş süreci bugün başlayarak, 27 Mart tarihine kadar devam edecek. T10X’e sahip olmak isteyen kişiler için Togg başvuru adımları ise tek tek açıklandı.



Türkiye’nin yerli otomobili Togg T10X için ön siparişler çekilişle belirlenecek. Bugün başlayacak çekiliş süreci 27 Mart tarihine kadar devam edecek. Bu tarihler arasında App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden sunulan Trumore uygulamasını indiren ya da Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan herkes nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 bin lira ön ödemeyi yaparak, çekiliş sürecine katılmaya hak kazanacak. 28 Mart tarihinde noter huzurunda yapılacak dijital çekilişle ön sipariş sahipleri tespit edilecek.

T10X ÖN SİPARİŞ SÜRECİ İÇİN ADIM ADIM YAPILMASI GEREKENLER

2023’te T10X sahibi olmak için çekilişe katılmak isteyen kişiler, Togg.com.tr veya App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasından “Akıllı Cihaz Konfigüratörü”ne girip, cihazın donanım özelliklerini, teknik bilgilerini ve model fiyatlarını inceleyebilecek ve ayrıca diledikleri T10X versiyonunu seçip istedikleri gibi yapılandırabilecek

Togg başvuru adımları tek tek açıklandı! Togg için 60 bin TL ödeme şartı!

Kullanıcılar, seçtikleri versiyonun tasarımını, ‘Türkiye’nin Renkleri’yle 360 derece döndürerek inceleyip, dış renk seçeneğine karar verme imkanına sahip olacak. İstedikleri zaman akıllı cihazın bulunduğu ortamı değiştirerek beğendikleri dış rengin T10X üzerinde güneşli bir havada nasıl göründüğüne de bakabilecek.

Dış rengi belirleyen kişiler, bir sonraki aşamada T10X’in jant seçenekleri arasından seçim yapıp, iç tasarımı keşfedecek.

İşte detaylar...


Geri Dön