18 / 05 / 2024

Togg başvuru adımları tek tek açıklandı! Togg için 60 bin TL ödeme şartı!

Togg başvuru adımları tek tek açıklandı! Togg için 60 bin TL ödeme şartı!

Togg’da sıra satın alım konusu merak edilmeye başlanırken, Togg sipariş süreci bugün başlayarak, 27 Mart tarihine kadar devam edecek. T10X’e sahip olmak isteyen kişiler için Togg başvuru adımları ise tek tek açıklandı.



Tüketiciler, T10X’in geniş hacimli iç tasarımını yakınlaştırarak ya da daha geniş bir açıdan görme imkanına sahip olacak. Daha sonra diledikleri opsiyonel donanımları ilave edip, lansmana özel avantajlı donanım paketlerinin ayrıntılarını görüntüleyebilecek.

Konfigürasyonu tamamlayan tüketiciler özet sayfasında detayları inceleyip son kontrollerini yapacak.

Ön sipariş sözleşmesini inceleyip onaylayan kullanıcılar ise ödeme aşamasına geçecek

Eğer kullanıcının daha önceden kurulu bir Trumore e-Cüzdanı varsa ve 60 bin lira bakiye yüklemişse ön ödemeyi tamamlayarak çekilişe katılma hakkı kazanacak veya Trumore üzerinden Trumore e-Cüzdanını yaratıp 60 bin lira bakiyesini yükledikten sonra ön ödemeyi tamamlayarak, çekilişe katılabilecek.

Togg başvuru adımları tek tek açıklandı! Togg için 60 bin TL ödeme şartı!

Ön sipariş dönemi kapanmasının ardından, dijital çekiliş 28 Mart’ta noter huzurunda çekilecek. Çekilişe katılacak kişilerin sıralı listesi çekiliş öncesinde Togg tarafından paylaşılacak. Çekiliş sonlandığında kazananlar akıllı cihazlarının teslimat tarihi geldiğinde, ön ödeme tutarı düşülmüş olarak kalan ödemelerini yapacak.

Ön sipariş dönemi sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle, sipariş hakkı kazananlar teslimat önceliğiyle beraber tespit edilecek. Teslimat tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklaşık teslimat dönemiyle beraber kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri dikkate alınacak.

Çekilişte sipariş hakkı kazanamayanların ön ödeme bedelleri ise kişilerin Trumore e-Cüzdanlarına ardından bankalarına bağlı olarak en geç 2 hafta otomatik olarak hesaplarına geri yatırılacak.

Altın alıp satacaklar 22 Mart’a dikkat! Fiyatı üç katına çıkabilir!

Bunu yapandan SGK faiziyle geri alıyor! Emekli aylığınız bile kesilebilir!

Bunu yapandan SGK faiziyle geri alıyor! Emekli aylığınız bile kesilebilir!


Geri Dön