30 / 04 / 2024

Togg kredisi var mı, nasıl alınır? Togg kredisi verilecek mi?

Togg kredisi var mı, nasıl alınır? Togg kredisi verilecek mi?

Yerli otomobil TOGG'un ön siparişleri başladı. 27 Mart tarihine kadar sürecek olan ön siparişlerde 60 bin lira nakit ile kura hakkı kazanabiliyorsunuz. Peki TOGG taksitle alınabiliyor mu? TOGG kredisi var mı, nasıl alınır?



TOGG kredisi var mı, nasıl alınır sorusunun yanıtı herkes tarafından merak konusu oldu. Kullanıcılar ön sipariş sürecini yakından takip ederek taksitle alım olanağını araştırıyor. TOGG'un Bursa Gemlik'teki üretim üssünde 29 Ekim tarihinde seri üretime başlamasının ve fiyat belirleme sürecinden sonra kamu bankaları devreye girecek. Peki yerli otomobil TOGG taksitle alınabiliyor mu? TOGG kredisi var mı, varsa nasıl alınır? İşte şartlar...

Togg kredisi var mı, nasıl alınır? Togg kredisi verilecek mi?

TOGG KREDİSİ VAR MI, VERİLECEK Mİ?

TOGG'un Bursa Gemlik'teki üretim üssünde 29 Ekim tarihinde seri üretime başlamasının ve fiyat belirleme sürecinden sonra kamu bankalarının devreye girerek TOGG'a özel düşük maliyetli finansman sağlayacağı, yılsonuna kadar tahmini 20 bin otomobil üretilerek 2030 yılına kadar 1 milyon otomobili teslim edeceği açıklandı.

Bu doğrultuda, noter huzurunda satışa sunulacak olan otomobilin adı T10X şeklinde belirlendi. Yapılan açıklamaya göre, otomobil için ön siparişler 16-27 Mart tarihleri arasında Trumore dijital platformu ve TOGG interner sitesi üzerinden alınacağı ifade edildi.

Peki, yerli otomobil TOGG taksitle alınabiliyor mu? TOGG kredisi var mı, varsa nasıl alınır? İşte detaylar...

 


Geri Dön