28 / 08 / 2024

tokal grup ismetpaşa projesi

tokal grup ismetpaşa projesi

Tokal Grup bünyesindeki Kumuşoğlu İnşaat'ın İsmetpaşa Stadı yerine yapacağı proje için Emlak Konut GYO'dan haber bekleniyor. İsmetpaşa Stadı yıkılıp, yerine konut ve alışveriş merkezi yapılacak.

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

TEM Avrasya projesinde 32 derslikli lisenin temeli atıldı!

Fuzul Grup, Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile 32 derslikli TEM Avrasya projesinde yer alan lisenin temelini attı.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’a açılıyor!

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

Tarsus Belediyesi'nden İsmetpaşa'da karma proje!

Tarsus Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki ticaret + konut alanında kalan 10 bin 408 metrekarelik arsada karma proje yaptırıyor..

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

Kuzu Grup dünyanın en büyük 250 müteahhitti arasında!

Dünya’nın en büyük 250 müteahhitti arasında yer alan Kuzu Grup, inşa ettiği alt ve üst yapı projeleri ile Türkiye’nin kalkınma dinamiklerinin gelişmesinde rol oynamaya devam ediyor.

Ankara İsmetpaşa'daki 11 gecekondu yıkılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıların temizlenmesi kararı doğrultusunda, 11 gecekonduyu yıkıyor.

Fuzul Grup Gaziosmanpaşa projesinde imzalar atıldı!

Karayolları Mahallesi'nde 60 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek kentsel dönüşüm için protokol imzalandı

Ortadoğu Grup Tarihi Fırsat kampanyası devam ediyor!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor.

tokal grup ismetpaşa projesi Haberi

tokal grup ismetpaşa projesi


Tokal Grup bünyesindeki Kumuşoğlu İnşaat'ın İsmetpaşa Stadı yerine yapacağı proje için Emlak Konut GYO'dan haber bekleniyor. İsmetpaşa Stadı yıkılıp, yerine konut ve alışveriş merkezi yapılacak.


Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek proje için hazırlıklar tamam. Çalışmalar için Emlak Konut GYO'dan haber gelmesi bekleniyor.  


Kocaelispor'un şehirde iç saha maçlarını oynayacak alternatif bir stadyum olmaması sebebiyle, yeni stat yapılana kadar yıkım için erteleme kampanyası başlatılmıştı. Geçtiğimiz Ağustos ayında Kocaelispor, facebook sayfasında yıkım erteleme kararını "2015-2016 sezonunda da İsmetpaşa'dayız. İzmit İsmetpaşa Stadı'nın yıkımının bir yıl daha ertelendiği haberi bugün itibariyle bizzat Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık tarafından Başkanımıza telefon ile iletilmiştir. Bu büyük mücadelemizde büyük katkıları olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık başta olmak üzere Kocaeli Valimiz...