18 / 05 / 2024

Tokat Bisikletime Yol İstiyorum etkinliği

Tokat Bisikletime Yol İstiyorum etkinliği

Tokat'ta "Bisikletime Yol İstiyorum" adlı etkinlik yapıldı. Bisikletliler Derneği Tokat Temsilciliğince düzenlenen etkinlik kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde toplanan yaklaşık 50 kişilik bisikletli grup, Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda pedal çevirdi.

Tokat'ta kaya parçası üzerindeki ev görenleri şaşırtıyor!

Tokat’ta yol yapım çalışmaları sırasında kaya parçası üzerinde bulunan tek katlı ev görenlerin dikkatini çekiyor. Ev, blok mermer kesme makinesiyle kesilen kaya parçası üzerinde bulunuyor.

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Tokat Esentepe'nin çehresi değişiyor!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat'ın alt yapısını yenilemek için çalışmalara başladı. Belediye bu kapsamda Esentepe Mahallesi Fatih Caddesi 13. Sokakta asfaltlama çalışması, Bahçelievler Mahallesi Ağbayır mevkiinde yeni yol açıyor.

Tokat Büyükbeybağı'da 15 yıllık bina yıkıldı!

Tokat Büyükbeybağı Mahallesi Alp Gazi Caddesi’ndeyer alan yola engel olan ahşap bina 15 yıl süren istimlak sorununun çözülmesi ardından yıkıldı.Yol, alt yapı ve zemin dolgu malzeme seriminin ardından sıcak asfalt dökülerek trafiğe açılacak.

Tokat'a alternatif yol yapıldı!

Tokat'ta yaşayan çiftçi Hasan Tosun (32), 6 bin kişinin yaşadığı alana giden bir yolu, "Tapulu arazim" diyerek kapattı. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun talimatı ile sadece 24 saat içinde alternatif yol yapıldı.

Tokat'ta yol genişletme çalışmaları yapılıyor!

Tokat’ta eski devlet hastanesinin yerine yapılarak geçen yıl hizmete sunulan 50 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yanında bulunan tek şeritli yolun genişletilmesi için çalışma başlatıldı.

Tokat'ta imar ile ilgili yol haritası belirlendi!

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Başkanlığında, Tokat’taki mimarlar, müteahhitler, inşaat mühendisleri ve yapı denetimcileri bir araya geldi.

Tokat'ta TOKİ yolunda iyileştirme çalışmaları devam ediyor!

Doğukent Mahallesi’nde uzun yıllardır yol sorunu yaşayan TOKİ bölgesinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, çalışmaları Başkan Yardımcısı Osman Altınorudu ile birlikte yerinde inceledi.

Tokat duble yol çalışması devam ediyor!

Tokat'ı Erbaa, Niksar, Reşadiye ve Başçiftlik ilçelerine bağlayan, ayrıca Niksar-Ünye-Akkuş-Ordu üzerinden Karadeniz'e bağlantısı olan karayolunda 2013 yılında başlatılan çalışmalar devam ediyor..

Tokat Çelikli köylüleri yol istiyor!

Tokat’ın Artova ilçesine bağlı Çelikli beldesi mahalli idareler genel seçimleri ile birlikte nüfusu 2 binin altında olması sonucu köye dönüştü. Çelikli Köyü Muhtarı Halis Çınar, yolun 10 yıldır yapılmasını beklediklerini söyledi...

Tokat'ta Bisikletime Yol İstiyorum etkinliği yapıldı!

Tokat'ta "Bisikletime Yol İstiyorum" adlı etkinlik yapıldı. Bisikletliler Derneği Tokat Temsilciliğince düzenlenen etkinlik kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde toplanan yaklaşık 50 kişilik bisikletli grup, Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda pedal çevirdi.

Tokat'ta taş ocağı kurulmasına tepki yağdı!

Tokat'ta taş ocağı kurulmasına tepki yağdı. Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Yolüstü beldesi sakinleri, buraya kurulması planlanan taş ocağını protesto amacıyla kara yolunu da trafiğe kapattı...

TOKİ Tokat Turhal'da başvuru dönemi bitiyor!

TOKİ Tokat Turhal Toplu Konut Projesi'nde konut başvuru dönemi yarın bitiyor...

Tokat Bisikletime Yol İstiyorum etkinliği Haberi

Tokat Bisikletime Yol İstiyorum etkinliği


Bisikletliler Derneği Tokat Temsilciliğince düzenlenen etkinlik kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde toplanan yaklaşık 50 kişilik bisikletli grup, Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda pedal çevirdi.


Etkinliğe, AK Parti'nin Tokat Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu da katıldı. Cumhuriyet Meydanı'na gelen grup adına basın açıklaması yapan İsmail Aydın, Sağlık Bakanlığınca 2014'ün "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" olarak ilan edildiğini anımsatarak, "Bisiklet, günümüz koşullarında ulaşım sıkıntısı içerisinde sağlıklı yaşam için bize çok büyük kolaylık sağlamaktadır. Bisiklet yolu veya bisiklet emniyet şeridi ihtiyacımızın karşılanmasını istiyoruz. Sesimizi duyurmak için de bu etkinliği düzenledik" diye konuştu.


Eroğlu ise uzun zaman sonra bisiklete tekrar binmenin heyecanını yaşadığını belirterek, "Bundan sonra yapılacak etkinliklere de katılmak isterim. Bisiklet yolunun olmaması bizim de dikkatimizi çekiyor" dedi.


Eyüp Eroğlu, "Muhakkak bir bisiklet yolu olmalı" ifadesini kullandı.


Bisikletli grup, açıklamanın ardından...