03 / 05 / 2024

Tokat'ta Bisikletime Yol İstiyorum etkinliği yapıldı!

Tokat'ta Bisikletime Yol İstiyorum etkinliği yapıldı!

Tokat'ta "Bisikletime Yol İstiyorum" adlı etkinlik yapıldı. Bisikletliler Derneği Tokat Temsilciliğince düzenlenen etkinlik kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde toplanan yaklaşık 50 kişilik bisikletli grup, Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda pedal çevirdi.




Bisikletliler Derneği Tokat Temsilciliğince düzenlenen etkinlik kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde toplanan yaklaşık 50 kişilik bisikletli grup, Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda pedal çevirdi.


Etkinliğe, AK Parti'nin Tokat Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu da katıldı. Cumhuriyet Meydanı'na gelen grup adına basın açıklaması yapan İsmail Aydın, Sağlık Bakanlığınca 2014'ün "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" olarak ilan edildiğini anımsatarak, "Bisiklet, günümüz koşullarında ulaşım sıkıntısı içerisinde sağlıklı yaşam için bize çok büyük kolaylık sağlamaktadır. Bisiklet yolu veya bisiklet emniyet şeridi ihtiyacımızın karşılanmasını istiyoruz. Sesimizi duyurmak için de bu etkinliği düzenledik" diye konuştu.


Eroğlu ise uzun zaman sonra bisiklete tekrar binmenin heyecanını yaşadığını belirterek, "Bundan sonra yapılacak etkinliklere de katılmak isterim. Bisiklet yolunun olmaması bizim de dikkatimizi çekiyor" dedi.


Eyüp Eroğlu, "Muhakkak bir bisiklet yolu olmalı" ifadesini kullandı.


Bisikletli grup, açıklamanın ardından pedal çevirerek başlangıç noktasına gitti. 



AA


Geri Dön