22 / 05 / 2024

tokat etkinlikleri

tokat etkinlikleri

Tokat'ta "Bisikletime Yol İstiyorum" adlı etkinlik yapıldı. Bisikletliler Derneği Tokat Temsilciliğince düzenlenen etkinlik kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde toplanan yaklaşık 50 kişilik bisikletli grup, Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda pedal çevirdi.

Tokat Atıksu Artıma Tesisi Bilim Meydanı'nda!

Tokat Belediyesi ve Bilim Merkezi Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen "Tokat Bilim Meydanı" etkinlikleri devam ediyor. Atıksu Arıtma Tesisi görevlileri Biyolojik Arıtmada kullanılan Mikroorganizmalar hakkında bilgi veriyor

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri devam ediyor!

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, çok yoğun ilgi görüyor. Foça ve üç belde ile dört orman köyünde gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri, izleyenlere eski Ramazan nostaljisi yaşatıyor.

Samsun-Çorum-Tokat Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planı değişikliği askıya çıktı!

Samsun-Çorum-Tokat Planlama Bölgesi ile 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı. Plandaki değişiklik F-36 numaralı Plan Paftasında Kavak İlçesi Kentsel Gelişme Alanı lekesinde değişiklik yapılması amacıyla yapıldı...

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Arif Bilge Mahallesi pazar alanında yapılan programa, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tokat'a 12 yılda 5 milyar 800 milyon liralık yatırım yapıldı!

İhsan Şener, Tokat'a Ulaştırma, Eğitim, Sağlık, Adalet, Orman ve Su işleri, Enerji, Tarım ve Hayvancılık, Konut, Köydeş, Spor, Turizm ve birçok alanda 12 yılda 5 Milyar 800 Milyon liralık yatırım gerçekleştirildiğini belirtti.

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var...

İstanbul’da Ramazan Etkinlikleri’nde bugün neler var?

İstanbul’da Ramazan Etkinliklerinin iki yeni adresi Maltepe ve Yenikapı Şehir Parkları İstanbulluları ağırlamaya devam ediyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında bu akşam neler var?

Tokat'ta satılık arsa: 3 milyon liraya!

Turhal Belediye Başkanlığı Tokat Turhal'da yer alan 16 bin 539 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 10 Temmuz 2014 tarihinde saat 10:00'da Turhal Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek...

H&M Sakarya ve Tokat'ta mağaza açacak!

İsveçli marka H&M, eylülde 6 yeni açılışla Türkiye'deki toplam mağaza sayısını 29'a ulaştıracak. Markanın Ankara ve istanbul'da açacağı mağazaların yanı sıra Tokat ve Sakarya da H&M'in yatırım yapacağı iller arasına katılacak.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü etkinlikleri başlıyor!

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü etkinlikleri, 21 Haziran Cumartesi günü seramik boyama atölyesi ile başlıyor. Düzenlediği sosyal ve kültürel etkinlikleriyle ziyaretçilerine hoş zamanlar yaşatmayı amaçlıyor.

Tarihi Kentler Birliği Tokat Buluşması gerçekleşti!

Tarihi Kentler Birliği Tokat Buluşması gerçekleşti. Tarihi Kentler Birliği Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, " Anadolu'da, geçmişimize ulaşmanın çabası içerisinde olan bir bilinç yükseliyor " dedi.

Özdilek Bursa Alışveriş Merkezi'nde Babalar Günü etkinlikleri düzenlenecek!

Özdilek Bursa Alışveriş Merkezi'nde Babalar Günü etkinlikleri kapsamında şenlikler düzenlenecek. Bugün düzenlenecek olan tavla turnuvasında 64 katılımcı ilk üçe girebilmek için zarları atacaklar. Yalova Yolu Özdilek çim alanda saat 14.00 ile 19.00 arası d

Tokat Kalesi turizme kazandırılacak!

Milattan sonra 5-6'ncı yüzyılda yapıldığı tahmin edilen Tokat Kalesi'nin restore edilerek turizme kazandırılması planlanıyor. Vali Taşkesen: "İnşallah kısa zaman sonra gerekli restorasyon çalışmalarını yaparak kalemizi turizme kazandıracağız" dedi...

tokat etkinlikleri Haberi

tokat etkinlikleri


Bisikletliler Derneği Tokat Temsilciliğince düzenlenen etkinlik kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde toplanan yaklaşık 50 kişilik bisikletli grup, Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda pedal çevirdi.


Etkinliğe, AK Parti'nin Tokat Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu da katıldı. Cumhuriyet Meydanı'na gelen grup adına basın açıklaması yapan İsmail Aydın, Sağlık Bakanlığınca 2014'ün "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" olarak ilan edildiğini anımsatarak, "Bisiklet, günümüz koşullarında ulaşım sıkıntısı içerisinde sağlıklı yaşam için bize çok büyük kolaylık sağlamaktadır. Bisiklet yolu veya bisiklet emniyet şeridi ihtiyacımızın karşılanmasını istiyoruz. Sesimizi duyurmak için de bu etkinliği düzenledik" diye konuştu.


Eroğlu ise uzun zaman sonra bisiklete tekrar binmenin heyecanını yaşadığını belirterek, "Bundan sonra yapılacak etkinliklere de katılmak isterim. Bisiklet yolunun olmaması bizim de dikkatimizi çekiyor" dedi.


Eyüp Eroğlu, "Muhakkak bir bisiklet yolu olmalı" ifadesini kullandı.


Bisikletli grup, açıklamanın ardından...