04 / 05 / 2024

tokat dedeman açılış

tokat dedeman açılış

Tarihi, kültürü, ticari konumu, misafirperver halkı ile Anadolu’da önemli bir şehir olan Tokat’ta çok yakında hizmete girecek olan Dedeman Tokat Oteli’nin tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

KastaMall 23 Nisan'da açılıyor!

Aras GRUP Kasproje Yatırım A.Ş.'nin yatırımını yaptığı, Batı Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip KastaMall, 23 Nisan'da açılıyor. KastaMall’ın bünyesinde bulunan AVM, Rezidans ve Dedeman Otel bölgeye ayrı bir değer katacak...

TOKİ'den Tokat Turhal'a 3 yeni okul!

Tokat İli,Turhal İlçesi, Kayacık Mah 15 Temmuz Şehit Ferhat Koç Kız İHL 16 Derslikli Eğitim Binası, Yeşilırmak A L 16 Derslikli Eğitim Binası, Bahar Mah Gaziosmanpaşa OO 16 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 22 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Trabzon Park Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Trabzon'un resmi açılış töreni Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün açılıyor!

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün hizmete açılacak. 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli otelin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katılacak.

Uyumsoft, Tokat Teknopark AŞ’de ofis açtı!

Yazılım ve danışmanlıkta ülkemizin lider firması Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, Temmuz 2015 itibariyle Gaziosmanpaşa Üniversitesi - Tokat Teknopark AŞ’de ofis açtı.

Bostancı Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu yeni yıldızı Dedeman Bostancının açılışını renkli bir davetle yaptı. Grubun 16'ıncı yatırımı olan otel, 252 odasıyla hizmet verecek Dedeman Grubu'nun yeni yatırımı Dedeman Bostancı, kapılarını açtı.

Bostancı Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu yeni yıldızı Dedeman Bostancı'nın açılışını renkli bir davetle yaptı. Grubun 16'ıncı yatırımı olan otel, 252 odasıyla hizmet verecek. 252 odasıyla hizmet verecek olan otel, grubun 16. oteli olma özelliğini taşıyor...

Dedeman Park Oteli'nin ilki Denizli'de açılıyor!

Dedeman Hotels & Resorts International'ın, iş dünyasının seyahat alışkanlıkları ve beklentilerini göz önüne alarak oluşturduğu iş konsepti Dedeman Park Otelleri'nin ilki 6 Nisan'da Denizli'de açılıyor

Dedeman Zonguldak yarın açılıyor!

Batı Karadenizin tek 5 yıldızlı oteli Dedeman Zonguldak yarın açılıyor. 204 odalı otelin 35 milyon dolara mal olduğunu belirten Zonguldak Dedeman Genel Müdürü İbrahim Çelik, otelin önemli bir eksikliği gidereceğin söyledi

Türk Telekom Arena'nın açılışını De Boer yapacak!

Cim-Bom"un Seyrantepe'deki yeni stadı Türk Telekom Arena"nın 15 Ocak"taki açılışında karşılaşacağı Ajax"ın hocası Frank De Boer tarihe geçmek istiyor

Erzincan'da havaalanı açılışı yapılacak!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın katılımıyla havaalanını ve Erzincan"a kazandırdıkları onlarca eserin toplu açılışını yapacaklarını belirterek, 'Erzincan çok görkemli bir bayram yapacak' dedi.

tokat dedeman açılış Haberi

tokat dedeman açılış


Tarihi, kültürü, ticari konumu, misafirperver halkı ile Anadolu’da önemli bir şehir olan Tokat’ta çok yakında hizmete girecek olan Dedeman Tokat Oteli’nin tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantı öncesi yaptığı konuşmasına, 2014 yılında göreve başladığında ilk icraatının otel olduğunu belirterek başlayan Vali Cevdet Can, Tokat’ın geçmişinde kalkınmışlık olduğunu, yapılan işin küllenen hedeflerin üzerinin üflenmesi ve köze dönüştürülmesi anlamına geldiğini ifade etti.

Tokat’ın iki önemli hedefinin tarım ve turizm olduğunu belirten Vali Can, “Bu hedefleri gerçekleştirmek için iki yıl hazırlık dönemi geçirdik. Altyapı çalışmalarını tamamladık. 2017 yılı başından itibaren hedeflerimiz ete kemiğe bürünecek. Şu anda işlerimiz tıkır tıkır işliyor” dedi.

Atlas Yatırım Şirketi Dedeman Otelleri Yönetim Kurul Başkanı Nusret Argun ise konuşmasında, uluslararası standartlara sahip çok önemli bir eseri Tokat’a kazandırdıklarını ifade ederek, “Bu...