28 / 05 / 2024

tokat hayvancılık tesisi

tokat hayvancılık tesisi

Tokat'ta merkeze bağlı 35 hanenin bulunduğu Batmantaş Köyü'ne 10 milyon TL'lik yatırımla su şişeleme fabrikası ile hayvancılık tesisleri kuruldu. Kurulan tesislerin ardından köyde bulunan gençler burada çalışmaya başladı...

Gaziantep'te 7.2 milyon TL'ye icradan satılık hayvancılık tesisi!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep İli, Oğuzeli İlçesi, Kılavuz Mahallesi 162 ada, 8 parselde yer alan hayvancılık tesisini 7 milyon 232 bin 62 TL'ye icradan satıyor...

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Read Sabah Shortanı tarafından kuruldu. 

Çeri İnşaat Yapı Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeri İnşaat Yapı Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çeri tarafından kuruldu. 

Köknar Otomotiv İnşaat Tekstil Turizm Hayvancılık Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köknar Otomotiv İnşaat Tekstil Turizm Hayvancılık Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Göksedef ve Hamza Atılgan ortaklığında kuruldu. 

İmla İnşaat Otomotiv Tekstil Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmla İnşaat Otomotiv Tekstil Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Tuncer tarafından kuruldu. 

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bali tarafından kuruldu. 

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hami Kalaycı tarafından kuruldu. 

Asarav Turizm Yurt İşletmeciliği Emlakcılık Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asarav Turizm Yurt İşletmeciliği Emlakcılık Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Asarav tarafından kuruldu. 

Huseini Group İnşaat Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huseini Group İnşaat Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ra 400 bin TL sermaye bedeli ile Samır Huseını ve Samar Harırı ortaklığında kuruldu. 

Msn Efor İnşaat Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Msn Efor İnşaat Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül Gürel tarafından kuruldu. 

Alkamal Emlak İnşaat Gıda Hayvancılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkamal Emlak İnşaat Gıda Hayvancılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sofian Abou tarafından kuruldu. 

Cahan İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cahan İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedir Cahan tarafından kuruldu. 

Karahaliloğlu İnşaat Nakliyat Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahaliloğlu İnşaat Nakliyat Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koca tarafından kuruldu. 

tokat hayvancılık tesisi Haberi

tokat hayvancılık tesisi


İşadamı Seyfettin Uçak, merkeze 30 kilometre uzaklıkta bulunan Batmantaş Köyü yakınındaki yayladan çıkan kaynak suyundan faydalanarak 5 Milyon TL harcayarak su fabrikası kurdu. Ardından Bursa'da yaşayan işadamı Salih Uçak ve Almanya'da yaşayan işadamı Saffet Kurt köylerine hayvancılık üzerine 5 milyon TL değerinde tesis kuruldu. Kurulan tesislerin ardından köyde bulunan gençler burada çalışmaya başladı.


Köylü yerinde oturmaya başladı


Batmantaş Köyü Muhtarı Ünal Batur, son dönemde köye 3 ayrı tesisin kurulduğunu anlatırken,"Şu anda köyde durum çok güzel. Dışarıdaki köylüler köye dönmeye başladı. Bu yatırımlarla köyün gençleri iş bulmaya başladı. Köyde daha önceden çok göç vardı, şimdi köylü yerinde oturmaya başladı. Köyümüzde yaklaşık 150 kişi yaşıyor." Su fabrikasında çalışan köy sakinlerinden Kemal Kaya, açılan tesislerden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Eğer buralar açılmamış olsaydı...