02 / 05 / 2024

Tokat Meydan projesi

Tokat Meydan projesi

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, basın mensupları ile yaptığı kahvaltı toplantısında, bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan geri dönüşümleri ve yapılacak projeler hakkında kamuoyu yoklamasında bulunarak bilgilendirmelerde bulundu. İşte Tokat'ın projeleri...

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nin 1. etabı başladı!

Tokat’ta 30 milyon TL’ye mal olacak olan Meydan Çarşısı projesinin 1. etap çalışmaları başlatıldı. 3 etaptan oluşan projenin 1. etabı olarak ana cadde üzerindeki iş yerlerinin taşınacak.

Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara’da yükselecek olan Gamador Meydan Projesi’nin ilgilileri büyük bir merak ile bekliyor. Peki Gamador Meyda Projesi’nde kaç konut olacak? Konut tipleri ne olacak? İşte Ankara Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla…

5 soruda TOKİ Tokat Sosyal Konut Projesi 2022! Tokat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Tokat konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Tokat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Tokat'ta yatay mimari dönemi başlıyor! 

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Tokat Meydan projesi Haberi

Tokat Meydan projesi


İbn­i Kemal Mahalle Konağı`nda basın mensupları ile yaptığı kahvaltı toplantısında Başkan Eroğlu, gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulundu. Yaptığı projelerden geri dönüşümleri değerlendiren Eroğlu, Akzambaklar projesi kapsamında yapılan ışıklandırma sisteminin kamuoyunda olumlu yansımaları olduğunu ifade etti. Fakat Yeşil Irmak boyunca ücretsiz Wifi çalışmalarının Türkiye de 5. Büyük çaplı yapıldığı halde kamuoyundan bekledikleri tepkiyi alamadıklarını aktardı. Bu da ‘acaba halkımızın bu projeden ayrıntılı olarak haberi yok mu, kullanmıyorlar mı?’sorularını akıllara getirdi.


Kanal Tokat Projesi soruların cevabını verdi ihalesini bekliyor.


Toplantının istişare bölümünde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Eroğlu Kanal Tokat projesini hakkında ayrıntı bilgiler verdi. Yeşilırmak’ta bin 200 metrelik alanın

adeta bir fanus içine alınarak çalışma yapılacağını söyledi. Yeşilırmak kenarındaki evlere zeminden su kaçaklarının yaşanmaması, yağmur ve sel sonrasında yaşanabilecek su

baskınlarına karşı proje ürettiklerini...