01 / 05 / 2024

tokat Niksar Belediyesi spor sahası projesi

tokat Niksar Belediyesi spor sahası projesi

Tokat’ın Niksar ilçesinde belediye tarafından her mahalleye spor sahası yapılıyor. Niksar Belediyesi’ne ait arazilerde halkın aileleriyle hoş vakit geçirebilecekleri modern futbol sahaları,voleybol sahaları,yürüyüş alanları inşa edilmeye başlandı.

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Tokat Karakaya Belediyesi KPSS'den 60 alanlar personel olarak kadroya alacak! Lise mezunu olmak yeterli!

Tokat Karakaya Belediyesi KPP’den 60 puan alan kişilerden personel alımı gerçekleştirecek. Alımlara başvuru da bulunmak için lise mezunu olmak yeterli! Lise mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımı için başvuru şartları da açıklandı. İşte alımlar için aranan şartlar...

Tokat'ta kaçırılmayacak fırsat! Zile Belediyesi 13 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

Zile Belediyesi 13 adet taşınmazı 3 yıllığına kiraya verilecek. İlale açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ildeki 2 arsa satışa sunuluyor! Fiyatları dudak uçuklattı! 

Tokat Turhal Belediyesi, Tokat ili, Turhal ilçesi, Celal ve Kayacık mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor...

Tokat Niksar'da konut ve ticaret alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tokat Niksar'da yer alan konut+ticaret alanı imarlı arsa dudak uçuklatan bedelle satışa sunuldu. Arsanın satış ihalesi 9 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek...

Tokat Belediyesi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev almak isteyenlere müjde!

Tokat Belediyesi, Tokat ili, Merkez ilçesi, Günevi Mahallesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 9 daireyi satıyor...

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Tokat Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta hayata geçireceği 3 okulun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

Tokat'ta otogar inşaatı için çalışmalar başladı! 

Tokat'ın Niksar ilçesine inşa edilecek otogar için düğmeye basıldı.

Tokat Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye meclis toplantısında esnaflarla ilgili alınan kararları esnaf odaları temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Tokat Şeyh Meknun Türbesi millet kıraathanesine dönüştürüldü!

Tokat Belediyesi tarafından Şeyh Meknun Türbesi, millet kıraathanesine dönüştürüldü. Açıklama, belediyenin resmi sayfasından yapıldı.

TOKİ Niksar başvuru tarihleri 2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Niksar projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

tokat Niksar Belediyesi spor sahası projesi Haberi

tokat Niksar Belediyesi spor sahası projesi

Tokat’ın Niksar ilçesinde belediye tarafından her mahalleye spor sahası yapılıyor.

Niksar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı teknik ekiplerce ilçe genelinde daha önce tespit edilmiş mülkiyeti Niksar Belediyesi’ne ait arazilerde halkın aileleriyle hoş vakit geçirebilecekleri modern futbol sahaları,voleybol sahaları,yürüyüş alanları inşa edilmeye başlandı.

İlçeye büyük katkısı olacak modern sosyal alanlar inşa etmek için kolları sıvayan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, şu anda Aydınlıkevler ve Fatih Mahallesi’nde yapımı devam eden 1 çim futbol sahası, 1 voleybol sahası aile oturma bankları, yürüyüş koşu alanlarının bulunacağını ve çocuklar içinde oyun gruplarının olduğu semt sahaları örnek modern spor alanlarını her mahallede kuracaklarını belirtti.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, “Her geçen gün daha da modernleşen her anlamda güzelleşen Niksar’ımızın her mahallesinde örnek semt sahaları...