25 / 07 / 2024

tokat palyatif bakım merkezi ne zaman açılacak

tokat palyatif bakım merkezi ne zaman açılacak

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yanında inşaatı devam eden Radyasyon Onkoloji, Nükleer Tıp ve Palyatif Bakım Merkezi’nin çevre illere de hizmet vereceği bildirildi...

Esenyurt palyatif bakım merkezi açıldı!

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde İstanbul'un ikinci en büyük palyatif bakım merkezi açıldı. Yeni açılan palyatif bakım merkezi 40 yatak kapasitesine sahip.

Hendek Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Hendek Devlet Hastanesi birinci basamak yoğun bakım ve Palyatif Bakım Servisinin açılışı yapıldı. Açılış törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da katıldı...

Şanlıurfa Viranşehir Palyatif Bakım Merkezi açıldı!

Viranşehir Devlet Hastanesi bünyesinde Palyatif Bakım Merkezi açıldı.Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, açılan merkezde kanser, felç, alzaymır ve kalp hastalarına hizmet verilecek.

Muğla’da Palyatif Bakım Merkezi açıldı!

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Palyatif Bakım Merkezi açıldı. Merkez, Köyceğiz Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek. Muğla’nın ilk Palyatif Bakım Merkezi, Köyceğiz Devlet Hastanesinde düzenlenen törenle açıldı.

Avcılar'da deniz manzaralı bakım merkezi kuruldu!

Sağlık Bakanlığının, bakıma muhtaç ağır hastalar için başlattığı "Manevi Destek Projesi" çerçevesinde, Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde, deniz manzaralı ve konforlu Palyatif Bakım Merkezi kuruldu.

Kandıra Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi'nde sona gelindi!

Sağlık Bakanlığı’nın Palyatif Bakım Yönergesi'ne uygun olarak ilimizde kurulması planlanan, 5 Palyatif Merkezi çalışmalarında sona gelindi.İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hastanelerde Palyatif Bakım Merkezi tescil işlemleri başlatıldı.

Selçuk Devlet Hastanesi'nde Palyatif Bakım Merkezi açıldı!

İzmir’de özellikle kanser hastalarına yönelik olarak kurulan Palyatif Bakım Merkezleri’nin sayıları hızla artıyor. Selçuk Devlet Hastanesi’nde “Palyatif Bakım Merkezi” hizmete açıldı...

Asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör Yönetmeliği kapsamında monte edilmiş asansörleri ve aynı Yönetmeliğin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş ve halen faal olan asansörleri kapsayan asansör bakımı ve işletmesi yönetmeliği gereğince, asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör bakım sözleşmesi örneği!

Asansör bakım sözleşmesi, asansörün bakımı için apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği..

Asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Asansör bakım yönetmeliği gereğince, asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorunda oluyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Ulaşlı Mezarlık alanında bakım çalışması gerçekleştirildi!

Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

tokat palyatif bakım merkezi ne zaman açılacak Haberi

tokat palyatif bakım merkezi ne zaman açılacak


Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yanında inşaatı devam eden Radyasyon Onkoloji, Nükleer Tıp ve Palyatif Bakım Merkezi’nin çevre illere de hizmet vereceği bildirildi.


Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yanında yapım çalışmaları devam eden 400 yataklı servis ile Radyasyon Onkoloji Nükleer Tıp Merkezi ve Palyatif Bakım Merkezi inşaatında Vali Mustafa Taşkesen, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile birlikte incelemelerde bulunarak Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ve inşaat yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


8 kat üzerine yapılacak olan binada Radyasyon Onkoloji, Nükleer Tıp ve Palyatif Bakım Merkezi’nin bölgeye hizmet vereceğini belirten Taşkesen, bu ünitenin ise Orta Karadeniz Bölgesi’nde tek olma özelliği taşıdığını belirterek, “Palyatif Bakım Merkezi’nde kanser hastalığının son evresinde olan hastaların yaşam kaliteleri...