10 / 05 / 2024

Tokat RESÜT tesisi kira

Tokat RESÜT tesisi kira

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

İslam Memiş, Türkiye'de seçim sonrasında dolar kurunda yükselişlerin olacağını söyleyenlere yönelik açıklamalarda bulundu. Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

Libya’dan Türk şirketlere çağrı: Gelin ülkemizde petro kimya tesisi yapın!

Türkiye-Libya Yuvarlak Masa Toplantısı, Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Mohamed Al-Hawij ve iki ülke iş insanlarının katılımlarıyla yapıldı. Libyalı bakan, Türk şirketlere Libya’da petrokimya tesisi kurma teklifinde bulundu.

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Kırıkkale Bahşili'de 14.2 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi ve arsa!

Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale Bahşili'de yer alan  akaryakıt dolum tesisi ve arsayı 14 milyon 202 bin 465 TL bedelle satışa çıkardı.

Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı. 

Kırıkkale Merkez'de 8.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi!

T.C. Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale ili, Merkez ilçesi, Hacılar Mahallesi, 137 ada 14 parselde yer alan akaryakıt tesisini 8 milyon 936 bin 850 TL'ye satıyor...

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

Büyükçekmece'de 21.7 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi!

​​​​​​​T.C. Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Mimarsinan Mahallesi, 3306 parselde yer alan akaryakıt tesisini 21 milyon 730 bin TL'ye satıyor...

Yemeksepeti'nden TÜRES üyesi 500 işletmeye 2 bin TL’lik kira yardımı!

Yemeksepeti Üst Yöneticisi (CEO) Nevzat Aydın, Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) üyesi işletmelere toplam 1 milyon TL’lik destek olduklarını, verdiğimiz destekle TÜRES üyesi 500 işletmeye 2 bin TL’lik kira yardımı yaptıklarını söyledi.

Tokat'ta Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar!

Tokat İlinde Bulunan ve Ekli Listede İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar , 3458 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

TÜRES'ten kapalı restoranlardan kira alınmasın talebi!

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl, pandemi süreci boyunca kapalı olan restoranlardan kira alınmaması yönünde talepte bulundu. 

Türk Kızılay Tokat'ta kan bağış merkezi yaptırıyor!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Tokat İli, Merkez İlçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde kan bağış merkezi yaptırıyor...

Haliç'e dip çamuru susuzlaştırma tesisi yapılacak!

İSKİ, Haliç'i kirleten ve oksijensiz bırakan çamuru temizlemek için dip çamuru susuzlaştırma tesisi yapacak. 2018'de ilk adımı atılan proje, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından uygun görülürken, İstanbul Valiliği tarafından ‘ÇED raporu gerekli değildir’ kararı verildi.

Tokat RESÜT tesisi kira Haberi

Tokat RESÜT tesisi kira

2002'de Tokat'ta Reşadiye Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu’nun çalışmalarıyla ilçeye RESÜT yani Reşadiye Tarım Hayvan Doğal Ürünler Süt ve Gıda Sanayi Ticaret A.Ş ismiyle, çok ortaklı hayvan kesim alanı, et, süt ve süt ürünleri üretimi gibi faaliyet gösteren bir tesis inşa ettirdi.

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Akduman'ın haberine göre; ilçedeki umut olan tesisin açılışı 2004'te yapıldı. Bazı problemler yaşamasına karşın üretimini sürdüren şirketin yönetiminde yer alan o zamanlarki Reşadiye Özel İdare Müdürü olan, şimdininse Belediye Başkanı olan Mustafa Yılmaz, 2016'da tesislerin yönetiminin tek elle yapılması teklifini sundu. Bu teklif kabul edildi ve şirketteki tek yetkili Muharrem İşbilir yapıldı. 

6 Haziran 2016 tarihinde alınan bu kararın ardından 9 gün geçtikten sonra Hilmi Yıldız, dilekçe yazdı ve süt ve et tesisini bakım, onarım masraflarına karşılık 15...