15 / 05 / 2024

tokat riskli evler taşınıyor

tokat riskli evler taşınıyor

Riskli alan ilan edilen bölgelerde inceleme yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, alanların taşınması noktasında çeşitli alternatif arayışı içerisinde olduklarını ifade etti.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan meydana gelen “As Fatih Kent Sitesi”, 2017' riskli alan olarak belirlendi. Bugün Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı.

Riskli binalar tabut olmadan dönüşmeli!

İstanbul’un dönüşmesi gereken deprem tehdidi altındaki ilçelerini yöneten belediye başkanları bütçe ve yetki yetersizliğinden şikayetçi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Riskli binalar bir önce dönüşüme girmeli. Yoksa bu evler yüzlerce insan için tabuta dönecek” diye konuştu. 

Tokat Turhal'daki 1.500 riskli konut yıkılacak!

Tokat'ın Turhal ilçesi Camikebir ve Kova Mahallelerinde yer alan riskli 1.500 konut yıkılacak.

Tokat Turhal'da bin 500 konut yıkılacak!

Tokat’ın Turhal İlçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından deprem riskli alan ilan edilen Camikebir ve Kova Mahallelerinde Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile birlikte kale etrafındaki konutlar yıkılacak.

Tokat’ta riskli 843 konut ve 104 iş yeri tespit edildi!

Tokat’ta devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 523 riskli bina 843 konut 104 iş yeri tespit edildi. Hikmet Kaya, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hak sahiplerine aylık toplam 139 bin 795 TL kira desteği ödemesi yapıldığını kaydetti.

Tokat'taki binalar riskli mi?

Hürsöz Gazetesi köşe yazarı olan Salih Ertaçoğlu bugünkü yazısında Tokat'taki riskli binalardan bahsetti. İşte o yazı...

Tokat Kalesi çevresindeki riskli evler taşınacak!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Kalesi çevresindeki yaklaşık 120 dönümlük alanı bakanlığın riskli alan olarak belirlediğini hatırlatarak.

Tokat'ta riskli alandaki evler taşınacak!

Riskli alan ilan edilen bölgelerde inceleme yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, alanların taşınması noktasında çeşitli alternatif arayışı içerisinde olduklarını ifade etti.

Tokat Kalesi çevresindeki riskli binalar taşınacak!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Kalesi çevresindeki yaklaşık 120 dönümlük alanı bakanlığın riskli alan olarak belirlediğini hatırlatarak, “Bu alanın başka bir yere taşınması noktasında çeşitli alternatif arayışı içerisindeyiz” dedi.

Tokat Zile'deki tarihi evler TOKİ tarafından restore edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) başlatığı tarihi yapılar için restorasyon kredisiyle, Tokat'ın Zile ilçesindeki tarihi evlerin restorasyonu yapılacak...

Kentsel dönüşümde tapusuz evler ne olacak?

Kentsel dönüşüm kapsamında; riskli alanlarda yer alan veya riskli alanlarda yer almayan ancak riskli olan yapılar yıkılarak yeniden inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşümde tapusuz evler ne olacak?

Tokat Zile'deki 4 bin yıllık evler turizme kazandırılacak!

Tokat-Yaklaşık 4 bin yıllık geçmişe sahip Tokat'ın Zile ilçesinde, tarihi evlerin turizme kazandırılması için çalışmalar sürüyor. Ahmet Haluk Dursun, "Bu evlerin turizme kazandırılması ve en iyi şekilde korunması gerekiyor" dedi.

Tokat Zile'de tarihi evler turizme kazandırılacak!

Yaklaşık 4 bin yıllık geçmişe sahip Tokat'ın Zile ilçesinde, tarihi evlerin turizme kazandırılması için çalışmalar sürüyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Haluk Dursun, Zile evleri açıklaması yaptı.

tokat riskli evler taşınıyor Haberi

tokat riskli evler taşınıyor

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, riskli alan ilan edilen bölgede incelemelerde bulundu.


Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Kalesi çevresindeki yaklaşık 120 dönümlük alanı bakanlığın riskli alan olarak belirlediğini hatırlatarak, "Bu alanın başka bir yere taşınması noktasında çeşitli alternatif arayışı içerisindeyiz" dedi Başkan Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yusuf Koç, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Kaya ve beraberindeki heyet riskli alan ilan edilen bölgede nicelemelerde bulundu Yaklaşık 120 dönümlük alanı bakanlığın kentsel risk taşıması nedeni ile riskli alan olarak belirlediğini hatırlatan Başkan Eroğlu, bu alanın başka bir yere taşınması noktasında çeşitli alternatif arayışı içerisinde olduklarını ifade etti. 


Türkiye...