25 / 07 / 2024

tokat taşhan asansörlü otopark yapımı

tokat taşhan asansörlü otopark yapımı

Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında yapımı tamamlanan ve kullanıma hazır hale gelen asansörlü otopark çalışmalarını Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, Fen İşleri Müdürü Gürcan Altunkara ile birlikte inceledi...

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.

Satıştan kalkan iPhone 11, iPhone 13, ve bütün iPhone 14 serisi Migros'ta! Sınırlı stok ve özel fiyatıyla şok etti!

Satıştan kalkan iPhone 11, iPhone 13, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro max şok eden fiyat etiketi ve sınırlı stok ile Migros'ta!..22 Mart 2023 fiyat listesi...Hemen bakın...

Milli Emlak'tan Tokat'ta arsa fırsatı! Konut ve ticaret alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.

Tokat'ta kazı sırasında hasar gören bina tahliye edildi!

Tokat'ta temel kazısı esnasında bir binada hasar meydana geldi. 48 kişinin yaşadığı bina tahliye edildi.  

Tokat'ta satılık 62 gayrimenkul!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ta yer alan 62 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller, Merkez, Almuş, Erbaa, Pazar, Reşadiye, Turhal ve Zile'de yer alıyor.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Tokat'ta 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat Merkez Kaleardı Mahallesi'nde yer alan arsayı 7 milyon 954 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Tokat'ta yatay mimari dönemi başlıyor! 

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

Tokat'taki tarihi Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1'inci Mahmut döneminde 1752'de inşa ettirlen Paşa Han, sahibi Hamdullah Suphi Efeli (40) tarafından internetten 6,5 milyon liraya satılığa çıkarıldı.

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Türk Kızılay Tokat'ta kan bağış merkezi yaptırıyor!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Tokat İli, Merkez İlçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde kan bağış merkezi yaptırıyor...

tokat taşhan asansörlü otopark yapımı Haberi

tokat taşhan asansörlü otopark yapımı


Tokat Belediyesi tarafından yapılan otopark çalışmalarında 32 tane lift asansör yerleştirerek, 64 araçlık bir otopark imkanı sağlanacak.


Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında yapımı tamamlanan ve kullanıma hazır hale gelen asansörlü otopark çalışmalarını Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, Fen İşleri Müdürü Gürcan Altunkara ile birlikte inceledi. Bandırmalı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanı, Taşhan arkası ve Askeri Gazino yanında olmak üzere otoparkların kapasite artırım çalışmalarını daha önceden programladıklarını belirterek, “Bu çerçevede şuanda Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanındaki otoparkımızda katlı değil, liftli, asansörlü otopark montaj çalışmamız bugün itibariyle bitmiş olacak. Burada 32 tane lift asansör yerleştirerek, 64 araçlık bir otopark elde etmiş olduk. Bundan sonra Taşhan arkasında da 20 tane lift asansör otopark montaj çalışmalarına başlayacağız. Daha sonra da Askeri Gazino yanında olmak üzere toplamda...