14 / 05 / 2024

Tokat'a asansörlü otopark yapılıyor!

Tokat'a asansörlü otopark yapılıyor!

Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında yapımı tamamlanan ve kullanıma hazır hale gelen asansörlü otopark çalışmalarını Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, Fen İşleri Müdürü Gürcan Altunkara ile birlikte inceledi...




Tokat Belediyesi tarafından yapılan otopark çalışmalarında 32 tane lift asansör yerleştirerek, 64 araçlık bir otopark imkanı sağlanacak.


Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında yapımı tamamlanan ve kullanıma hazır hale gelen asansörlü otopark çalışmalarını Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, Fen İşleri Müdürü Gürcan Altunkara ile birlikte inceledi. Bandırmalı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanı, Taşhan arkası ve Askeri Gazino yanında olmak üzere otoparkların kapasite artırım çalışmalarını daha önceden programladıklarını belirterek, “Bu çerçevede şuanda Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanındaki otoparkımızda katlı değil, liftli, asansörlü otopark montaj çalışmamız bugün itibariyle bitmiş olacak. Burada 32 tane lift asansör yerleştirerek, 64 araçlık bir otopark elde etmiş olduk. Bundan sonra Taşhan arkasında da 20 tane lift asansör otopark montaj çalışmalarına başlayacağız. Daha sonra da Askeri Gazino yanında olmak üzere toplamda 150 lift asansör montajını gerçekleştireceğiz. Böylece şehrimize 300 araçlık bir otopark ilave edilmiş olacak. Bu çalışmalarda emeği geçen Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesindeki ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Samsun A Haber


Geri Dön