05 / 07 / 2024

asansörlü otopark nasıl olur

asansörlü otopark nasıl olur

Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında yapımı tamamlanan ve kullanıma hazır hale gelen asansörlü otopark çalışmalarını Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, Fen İşleri Müdürü Gürcan Altunkara ile birlikte inceledi...

Tapu devir işlemi için ne gereklidir? Başka ile gitmeden tapu devri nasıl yapılır?

Tapu resmi bir belgedir ve Tapu sicil müdürlüğü tarafından verilmektedir. Tapu, bir taşınmaz malikinin kim olduğunu gösteren resmi belgedir. Peki “Tapu üzerine almak için ne gereklidir? Başka bir ile gitmeden tapu devri nasıl yapılır?” İşte detaylar!

Tapu yanlış ölçüm nasıl düzeltilir? Tapu kaydının düzeltilmesi davası hangi durumlarda açılır?

Tapu yeri tespiti, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kendi internet sitesi ile sorgulama seçeneklerinden adres girilip, direk arsa ya da arazinin olduğu konuma gidip, sorgulama da yapabilirsiniz. Peki “Tapu yanlış ölçüm nasıl düzeltilir?” İşte detaylar!

Meteoroloji yayımladı! Yarın hava nasıl olacak? Yarın İstanbul'da yağmur var mı? İşte il il hava durumu!

Hava durumu yarın nasıl olacak? İşe ve okula gidecek vatandaşlar Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporunu araştırıyor. İşte detaylar!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır? Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Tapu; Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmekte olan, arazinin üstüne inşa edilen yapının ya da arazinin bir bölümünün sahibi kim ise onu gösteren resmi bir belgedir. Peki Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır?

Seçimlere kadar borsa nasıl hareket edecek? Düşüş sürer mi? Yükseliş ne zaman başlar? İşte, borsada seçim senaryoları!

Geçen yıl yüzde 200 civarında getiri sağlayan borsa bu yıl yatırımcılarını üzdü. Küresel risklerin yanı sıra yurt içinde seçimlere ilişkin belirsizlikler nedeniyle borsada satış ağırlıklı seyir sürüyor. Borsanın seçimlere kadar ve seçim sonrası nasıl hareket edeceği ise en büyük merak konusu.

OGM personel alımı 2023! Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Kadro ve şartlar!

OGM personel alımı gündemdeki konulardan biridir. Kamu kuruluşlarındaki iş ilanları ilgi ile takip edilmektedir. Peki Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar!

Kıdem tazminatı nasıl hesaplanır? Asgari ücretli çalışan ne kadar kıdem tazminatı alır?

EYT düzenlemesinin meclise gelmesi ve yürürlüğe girmesi beklenirken kıdem tazminatı hesaplama da araştırılan konular arasında yer alıyor. tazminat hesaplama, gündemde yer almaya devam ediyor. Peki Kıdem tazminatı nasıl hesaplanır? İşte bütün detaylar…

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır? İşte tapudan randevu alma yöntemleri!

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır sorusunun yanıtı ve tapudan randevu alma yöntemleri haberimizde yer alıyor. İşte tapu randevusu ile ilgili tüm detaylar...

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. Peki 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Ev tapusu başkasına nasıl devredilir?

Tapu devri herhangi bir mülk için yapılabilir. Bu işlemler tapu ve kadastro genel müdürlükleri vasıtası ile gerçekleşir. Peki Ev tapusu başkasına nasıl devredilir? İşte detaylar!

Tapu satışı nasıl iptal edilir?

Tapu satışları, tapu müdürlüklerinde kolaylıkla yapılabilir. Satışı yapılan ev ya da arsanın iptali söz konusu olur mu? Peki Tapu satışı nasıl iptal edilir? İşte bu ve bu konuya dair detaylar!

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

asansörlü otopark nasıl olur Haberi

asansörlü otopark nasıl olur


Tokat Belediyesi tarafından yapılan otopark çalışmalarında 32 tane lift asansör yerleştirerek, 64 araçlık bir otopark imkanı sağlanacak.


Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında yapımı tamamlanan ve kullanıma hazır hale gelen asansörlü otopark çalışmalarını Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, Fen İşleri Müdürü Gürcan Altunkara ile birlikte inceledi. Bandırmalı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanı, Taşhan arkası ve Askeri Gazino yanında olmak üzere otoparkların kapasite artırım çalışmalarını daha önceden programladıklarını belirterek, “Bu çerçevede şuanda Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanındaki otoparkımızda katlı değil, liftli, asansörlü otopark montaj çalışmamız bugün itibariyle bitmiş olacak. Burada 32 tane lift asansör yerleştirerek, 64 araçlık bir otopark elde etmiş olduk. Bundan sonra Taşhan arkasında da 20 tane lift asansör otopark montaj çalışmalarına başlayacağız. Daha sonra da Askeri Gazino yanında olmak üzere toplamda...