02 / 05 / 2024

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. Peki 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...



Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. 

Halkbank esnaf kredi destek paketi başvuru şartları ve faiz oranları hakkında merak edilen tüm ayrıntılar belli oldu. Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan esnaf kredi desteği ile ilgili son dakika açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den geldi. Bakan Nebati, esnaf ve sanatkarların finansman ihtiyacının giderilmesi amacıyla 100 milyar TL'lik kredi destek paketinin yürürlüğe alındığını açıkladı. 

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?  

Peki, 2022 Esnaf kredi destek paketinden kimler faydalanabilir? Esnaf kredi destek paketi başvurusu nasıl yapılıyor? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön