25 / 07 / 2024

tokatta asansörlü otoparklar ne zaman açılacak

tokatta asansörlü otoparklar ne zaman açılacak

Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında yapımı tamamlanan ve kullanıma hazır hale gelen asansörlü otopark çalışmalarını Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, Fen İşleri Müdürü Gürcan Altunkara ile birlikte inceledi...

O binalardaki asansörlere 'Karekod' uygulaması! Asansör kazanlarına son verecek yeni uygulama geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurtlarındaki asansörlere ''karekod'' uygulaması için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

10 yıl motor garantili Profilo solo bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Profilo BMS662V5 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Siyah; 3 kademeli asansörlü üst sepeti, akıllı deterjan dozaj sistemi ve 10 yıl motor garantisi ile dikkat çekiyor. 

Deprem bölgesinde akılalmaz fırsatçılık! Fiyatları resmen 10’a katlandı!

Depremzedelerin çevre şehirlere göç etmesiyle kira fiyatlarında yaşanan artışlardan sonra şimdi de hasarlı binalarından eşya çıkarmak isteyen depremzedelerin ihtiyaç duyduğu asansörlü vinç fiyatlarında ciddi artışlar yaşandığı belirtildi.

Salda Gölü çevresine çivi dahi çakılmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından , bazı basın organlarında yer alan "Salda Gölü çevresinde bungalov evler, betonarme, asansörlü ve klimalı yapıların inşa edileceği"ne dair iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi...

Asansörlü binada oturanlar dikkat!

Asansörlerin işletme ve bakım yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre; asansörü monte eden, yetkili servis ve bina yöneticilerinin bazı sorumlulukları alması gerekiyor.

Asansör periyodik kontrol yönetmeliği 2018!

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte asansör periyodik kontrol yönetmeliği 2018..

Yeni imar yönetmeliğinde asansör maddeleri!

1 Ekim 2017 itibari ile yürürlüğe girecek Yeni imar yönetmeliği ile binalardaki asansör zorunluluğu değişti mi? Kaç katlı binalarda asansör yapılması zorunlu olacak?

Asansörlerde yeni uygulama başlıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının "Asansör Periyodik Kontrolleri İçin Yetkilendirilecek A Tipi Muayene Kuruluşlarına Dair Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Asansörlere yeni düzenleme!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının "Asansörlerin Tasarımına İlişkin Usul ve Esaslara Dair Tebliği" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Ümraniye Belediyesi'nden asansör muayene hizmetleri birimi!

Ümraniye Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan asansörlerin periyodik kontrol faaliyetlerini artık kendi içinde kurduğu “Ümraniye Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Asansör Muayene Hizmetleri” birimi ile yapacak ve bu hizmet Türkiye’de ilk defa Ümraniye Belediyesinde uygulanacak.

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.

Bağcılar Pınarkent Sitesi'ndeki 172 daire yıkıldı!

Bağcılar’da, Kentsel Dönüşüm Projesi ilçe sakinlerinin desteğiyle devam ediyor. Bu kapsamda depreme dayanıklı, otoparklı ve asansörlü konutlar inşa etmek için Pınarkent Sitesi’ndeki 172 daireli 6 bloğun yıkımı ilçe sakinlerinin katılımıyla yapıldı.

tokatta asansörlü otoparklar ne zaman açılacak Haberi

tokatta asansörlü otoparklar ne zaman açılacak


Tokat Belediyesi tarafından yapılan otopark çalışmalarında 32 tane lift asansör yerleştirerek, 64 araçlık bir otopark imkanı sağlanacak.


Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında yapımı tamamlanan ve kullanıma hazır hale gelen asansörlü otopark çalışmalarını Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, Fen İşleri Müdürü Gürcan Altunkara ile birlikte inceledi. Bandırmalı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanı, Taşhan arkası ve Askeri Gazino yanında olmak üzere otoparkların kapasite artırım çalışmalarını daha önceden programladıklarını belirterek, “Bu çerçevede şuanda Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanındaki otoparkımızda katlı değil, liftli, asansörlü otopark montaj çalışmamız bugün itibariyle bitmiş olacak. Burada 32 tane lift asansör yerleştirerek, 64 araçlık bir otopark elde etmiş olduk. Bundan sonra Taşhan arkasında da 20 tane lift asansör otopark montaj çalışmalarına başlayacağız. Daha sonra da Askeri Gazino yanında olmak üzere toplamda...