18 / 05 / 2024

Tokat TOKi 3. Etap konutları

Tokat TOKi 3. Etap konutları

Doğukent Mahallesi TOKİ 3. Etap bölgesinde Tokat Belediyesi tarafından belirlenen bölgede cami yapım inşaatına başlanıldı. Törene katılan Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, bölgede 2. Caminin temelini attıklarını belirtti.

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

TOKİ il il beşinci etap kura çekilişi peş peşe çekilecek! TOKİ 3-13 Ocak 2023 kura takvimi hangi illeri kapsıyor?

TOKİ'nin beşinci etap kura takvimi belli oldu. Peki, TOKİ 3-13 Ocak 2023 kura takvimi hangi illeri kapsıyor? Ankara TOKİ kurası hangi gün çekilecek? İşte detaylar...

Tokat TOKİ çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ Tokat kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle konutların peşinatları araştırılmak isteniyor. Peki TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022? İşte detaylar!

TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022?

TOKİ sosyal konut projelerinde 2+1 ile 3+1 daireler yapılacaktır. Başvuru yapan kişiler, TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022? sorusuna yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

Kimse evsiz kalmasın diye TOKİ 3 yılda 213 bin konut inşa etti!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), son 3 yıl içinde toplamda 213 bin konut yaptı. Şuanda ise toplamda 775 şantiyede toplam 144 bin konut ile diğer donatıların inşaatına devam ediyor.

Tokat Belediyesi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev almak isteyenlere müjde!

Tokat Belediyesi, Tokat ili, Merkez ilçesi, Günevi Mahallesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 9 daireyi satıyor...

TOKİ'den 1,5 milyon liraya 3+1 525 bin liraya 2+1 konut satışları başladı! İhale tarihleri açıklandı

Toplu Konut İdaresi TOKi, konut sahibi olmak isteyen orta ve alt gelir grubuna yönelik yeni konut projelerini peş peşe hayata geçirmeye başladı. TOKİ ayrıca bitmiş 3+1 sıfır daireleri azami 1 milyon 500 bin liraya kadar bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar..

TOKİ 3 ilde ucuz konut satacak! 1089 lira taksitle ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 3 ildeki 4 projesini bugün itibariyle satışa çıkıyor. Projelerden 1089 lira taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ 3 ildeki 49 arsayı satışa sunuyor!

TOKİ, Türkiye'nin çeşitli kentlerindeki arsaları satışa sunuyor. TOKİ tarafından İstanbul, Kocaeli ve Şanlıurfa'da bulunan 49 arsanın satışı 8 Şubat Salı günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ'den Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat'ta 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

Tokat TOKi 3. Etap konutları Haberi

Tokat TOKi 3. Etap konutları

Doğukent Mahallesi TOKİ 3. Etap bölgesinde Tokat Belediyesi tarafından belirlenen bölgede cami yapım inşaatına başlanıldı. Törene katılan Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, bölgede 2. Caminin temelini attıklarını belirterek "TOKİ, nüfusumuzun yoğun olduğu, şehir gibi bir mahalle. Bu mahallemiz için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.


Tokat'ta Doğukent Mahallesi TOKİ 3. Etap bölgesinde Eyüp Sultan Cami açılış töreni dün Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Törende  TOKİ 3. Etap Yıldızlar Sitesi Cami Yaptırma, Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Osman Ürer de hazır bulundu.

Yapımına başlanan camii ile ilgili bilgi veren Ürer, bin metrekare kullanım alanına sahip olacak camiinin 279 metrekare inşaat alanına sahip olduğunu, kot farkında dolayı cami altında iki kat bodrum bulunduğunu bildirdi. Ürer, yer tahsisi, temel ve kazı çalışmalarında desteklerinden...