16 / 05 / 2024

Tokat TOKİ emekli tokiden emeklilere proje

Tokat TOKİ emekli tokiden emeklilere proje

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunması beklenen konutlara Tokat'ta vatandaş yoğun ilgi gösteriyor.

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Tokat Dedeli emekli kura çekilişi bugün!

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesinde kura heyecanı şimdiden başladı. Projedeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Tokat Dedeli emekli kura sonucu 03.10.2018!

TOKİ Tokat Dedeli emekli kura sonucu 03.10.2018 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesi kura çekilişi yarın!

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün!

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Tokat Dedeli emekli başvuruları başladı mı?

Tokat Dedeli emekli başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 292 adet konut bulunuyor.

TOKİ Tokat Dedeli emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Tokat Dedeli emekli kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için en düşük konut bedeli 105 bin 863 TL olarak belirlendi.

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 105 bin 863 TL'den başlıyor.

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuru tarihleri 2018!

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuru tarihleri 2018 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları!

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları bugün belirlendi. Kura çekilişinin saat: 10.00 'da yapıldığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre yüzde 12 veya yüzde 20 peşinat sağlanıyor. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları yarın saat: 10.00'da açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Tokat TOKİ emekli tokiden emeklilere proje Haberi

Tokat TOKİ emekli tokiden emeklilere proje


Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tokat Şubesi'ne 15 günde 1500 emekli müracaatta bulundu. Çekenli İş Merkezi'nde kayıt işlemleri devam ederken, emeklilerin oluşturduğu yoğunluk nedeni ile kısa süreli tartışmalar yaşandı. Türkiye Emekliler Derneği Tokat Şube Başkanı Kadir Eryüre, 21 Ekim'de Türkiye Emekliler Derneği'nin yapmış olduğu kongrede Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun emekli derneği üyelerine ve evi olmayanlara TOKİ kanalıyla söz verdiğini söyledi. Tokat halkı bunu televizyonlardan duyarak derneklerine üye olmak için müracaata başladığını ifade ederek Eryüre, “Şu anda biz derneğimize üye müracaatı yapıyoruz. Ne kadar müracaat yapmışsak biz o sayıyı TOKİ'ye bildireceğiz, TOKİ de gelip Tokat'ta konut yapımına başlayacaktır. Resmi yazışmalarımız bitti. Sadece biz TOKİ'nin gelmesini bekliyoruz" dedi. Başkan Eryürek, TOKİ'nin iki projesi olduğunu ifade ederek, “Birisi kendi adına yapmış olduğu...