03 / 05 / 2024

Tokat turizmi ne durumda

Tokat turizmi ne durumda

Toplantıda Mimar Deniz Naliş'in " Tokat Meydan Projesi " ve tarihi sokak restorasyonlarıyla tanınan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin "Tarihe Yönelik Kentsel Dönüşüm" sunumlarıyla gerçekleştirdi.

Tokat depremleri yürekleri ağza getirdi, inşaat mühendisinden sektöre çok ciddi bir düzenleme getirilmeli önerisi geldi!

Tokat'ta son 20 saat içinde tam 46 sarsıntı meydana gelirken, Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda inşaat sektörüne çok ciddi bir düzenleme getirilmesi gerektiğini söyledi.

Tokat TOKİ çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ Tokat kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

Dolar 10 TL olacak iddiasına İslam Memiş'ten tokat gibi cevap! 5 ay sonra dolar net bu kadar olacak

Dolar kurunda 10 TL seviyelerinin görüleceğine yönelik ortaya atılan iddialara İslam Memiş'ten tokat gibi cevap geldi. ''Rakamlara değil cebimize bakalım'' diyerek uyaran Memiş, doların 5 ay sonra ne kadar olacağını net bir şekilde açıkladı.

TOKİ'den Tokat Merkez'de 2 bin 850 TL taksitle konut! 

TOKİ Tokat Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Tokat Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Tokat Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Tokat Merkez sosyal konut projesi... 

Tokat Erbaa TOKİ'de 2+1 608 bin liraya!       

TOKİ Tokat Erbaa 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Tokat Erbaa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Tokat Erbaa'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Tokat Erbaa sosyal konut projesi... 

Tokat Artova TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!     

TOKİ Tokat Artova 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Tokat Artova’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Tokat Artova'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Tokat Artova sosyal konut projesi... 

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

TOKİ Tokat Turhal kura çekilişi ne zaman? İşte merak edilen o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Turhal projesinin kura tarihini açıkladı. Peki TOKİ Tokat Turhal kura çekilişi ne zaman? İşte o tarih...

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Tokat İli Merkez İlçesi Güneşli Mahallesi, Reşadiye İlçesi Osmaniye Mahallesi ve Turhal İlçesi Osmangazi Mahallesi 16’şar Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul!

Tokat İli Merkez İlçesi Güneşli Mah 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Kaleardı Mah 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Mahmutpaşa Mah 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Soğukpınar Mah 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın yapılacak.

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Kanal Tokat Projesi uluslararası idealkent ödülüne layık görüldü!

Şehre ve kent halkına pozitif katkı sağlayan projelere verilen Uluslararası İdealkent Ödülleri arasında Kanal Tokat Projesi de yer aldı.

Tokat turizmi ne durumda Haberi

Tokat turizmi ne durumda

Tokat'ta Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) toplantısı düzenlendi. Toplantıda Mimar Deniz Naliş'in "Tokat Meydan Projesi" ve tarihi sokak restorasyonlarıyla tanınan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin "Tarihe Yönelik Kentsel Dönüşüm" sunumlarıyla gerçekleştirdi. Toplantı öncesi Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu ile birlikte Tokat'ın tarihi sokak ve yapılarını gezen Tiryaki, Tokat'ta çok fazla tarihi değer olduğunu ve Altındağ'dakine benzer bir restorasyona girilebileceğine değindi. Daha sonra Grand Ballıca Otel'de yapılan toplantıya geçen Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu ve Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Vali Cevdet Can, Amasya Üniversitesi Rektörü Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Orbay'ın yanı sıra Tokat, Amasya, Samsun ve Çorum'dan kurum ve kuruluş temsilcileri ile bir araya geldiler. OKA Kalkınma Kurulu'nun toplantısı, Vali Cevdet Çan'ın konuşmasıyla başladı, 


AÇILIM SAĞLAYACAK 


OKA'nın bölgesinde çizdiği...