25 / 07 / 2024

Tokat Yıldıztepe

Tokat Yıldıztepe

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Yıldıztepe köyüne 520 bin TL'lik bir yatırımla içme suyu artıma tesisi yapılacağını söyledi.

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceğini müjdeledi.

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Çankırı Yıldıztepe'ye yeni yatırımlar geliyor!

Çankırı Valisi Mesut Köse, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirtti. Köse, "Yıldıztepe Kayak Merkezini kış turizminde cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalar yapıyoruz." dedi.

Mudanya Yıldıztepe 1 yılda bitirilecek!

MUDANYA'YA vizyon katacak olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nin temeli atıldı.

Başbakan Yıldırım, 4 ulaşım projesini onayladı!

Başbakan Binali Yıldırım, Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı, Yozgat Havalimanı, Karaman Havalimanı ve Tokat Yeni Havalimanı Yapımı projelerini onayladı.

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Bursa'da Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.

Göztepe Stadı projesini Binali Yıldırım açıklayacak!

15 Ekim Cumartesi günü Dokuz Eylül Üniversitesi akademik yılı açılış törenine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, cumartesi günü geleceği İzmir'de Göztepe Stadı projesini açıklayacak.

Malatya Yıldıztepe Mahallesi'nin yolları asfaltlanıyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından Yıldıztepe Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yapıldı. Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Bayram Alışık, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

İstanbul'a 5 yıldızlı kamu hastaneleri geliyor!

İstanbul Valiliği tarafından 2014 yılında yeniden inşasına başlanan ve 5 yıldızlı otel konforunda olması planlanan Okmeydanı, Göztepe ve Kartal eğitim ve araştırma hastanelerinin yapımlarına tüm hızla devam ediliyor.

Ankara Yıldıztepe'de tatil yoğunluğu!

Ankara’ya yaklaşık 2 saat uzaklıktaki Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde yarıyıl tatili yoğunluğu yaşanıyor. Sömestir tatili fırsatını değerlendiren aileler, kızak ve kayakla soğuğa rağmen kışın tadını çıkarıyor.

Ankara Altındağ'daki Yıldız Parkı törenle açıldı!

Ali Ersoy ve Yıldıztepe mahallelerinin birleştiği noktaya yapılan 30 bin metrekarelik Yıldız Parkı geniş katılımlı bir törenle açıldı

Tokat Yıldıztepe Haberi

Tokat Yıldıztepe

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe Zile ilçesine bağlı Küçülözlü köyünde fidan dikimi programına katılırken, Yıldıztepe köyü vatandaşları ile bir araya geldi. Küçüközlü köyünde 2 bin adet fidanın toprakla buluşturulduğu programda Başkan Dizer, köylülerle sohbet etti. Daha sonra Zile ilçesine bağh Yıldıztepe Köyü sakinleri üe bir araya gelen Başkan Dizer, Yıldıztepe köyüne yapılacak olan içme suyu arıtma tesisinin ihalesinin yapıldığını ve kısa zamanda çalışmalara başlanacağını söyledi. Başkan Dizer, hizmet noktasın da Tokat'ın tamamında olduğu gibi Yıldıztepe köyümüze de her türlü hizmeti yapma çabası içerisinde olduklarım ifade ederek, "Yıldıztepe köyümüzün içme suyu artıma tesisinin ihalesi yapıldı. Hayırlı uğurlu olsun. 520 bin Türk Liralık bir yatırım yapılacak. Bundan sonra daha sağlıklı sular...