05 / 05 / 2024

Tokatta araç alt geçit projesi çalışmaları sürüyor

Tokatta araç alt geçit projesi çalışmaları sürüyor

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentin trafik yükünü rahatlatmak adına araç alt geçit projesi üzerinde çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Gram altın yükselişe ara verdi. Altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran altın şu sıralar 2170 dolar oldu. Peki altın alalım mı? Altın almak için doğru zaman mı? 

400 bin TL’nin altında araçlar nelerdir? Uygun fiyatlı ikinci el araç listesi

Her zaman gündemde olan ikinci el araçlar bu kez de haberlere konu oluyor. Şimdi de 400 bin TL’nin altında olan araçlar dikkat çekti. 400 bin TL'nin altında ikinci el bir araç arıyorsanız, Fiat, Dacia, Renault, Opel, Peugeot, Ford ve Volkswagen gibi popüler markalara yönelebilirsiniz.

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa yatırım araçları performansı...

Yatırımcılar bu hafta en çok kazandıran yatırım aracının hangisi olduğunu merak ediyor. Peki, Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, euro, borsa yatırım araçları performansı...

İkinci el araçlarda düzenlemeye aykırı ilan sayısı 5 binin altına indi! 

Ticaret Bakanlığı, 2.el araçların, sıfır satış fiyatının üzerinde bir fiyattan pazarlanmamasına ilişkin kısıtlamadan önce 20 bin civarındaki düzenlemeye aykırı ilan sayısının, son incelemeye göre 5 binin altına indiğini kaydetti.

Araba alacaklar dikkat! İşte 600 bin TL altındaki sıfır araçlar

İnternetten en sık araştırılan konulardan biri de sıfır araba fiyatları oldu. Haziran 2023'ten itibaren 600 bin TL altında fiyat-performans bakımından en iyi otomobilleri sizin için liste halinde yayınladık. Ayrıntılar haberimizde.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Bu yatırım araçlarını alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu, ekonominin başına Mehmet Şimşek'in geçmesi halinde cazip gelecek yatırım araçlarını peş peşe açıkladı.

Ne altın ne dolar! Bu yatırım araçlarının bir yılda getirisi yüzde 29 oldu! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

​​​​​​​Altın ve dolara karşı yeni yatırım araçları ön plana çıktı. Sanat eserleri, saatler hatta mobilyalar bile yatırım aracı olurken, getirisi ise bir yılda yüzde 30’a dayandı.

Altın da değil dolar da! O yatırım araçları enflasyona kafa tuttu! Getirisi bir yılda yüzde 29 oldu!

Altın ve dolar bilinen en ünlü yatırım araçlarındandır. Ancak o yatırım araçları enflasyona bile kafa tuttu. İşte detaylar!

270 bin TL’ye sıfır araç mı olur demeyin! Bu araç piyasadaki tüm dengeleri alt üst edecek!

Otomobil piyasasında hareketli günler yaşanırken güncel fiyatlarda yakından takip ediliyor. Araç fiyatları günden güne yükselirken 270 bin liralık o model tüm piyasayı alt üst etti.

Otomobil piyasasını altüst eden araç! Türkiye'ye gelirse herkesin tercihi olur

Araç piyasasında hareketli günler yaşanıyor. İddialı markalardan peş peşe açıklamalar gelirken 270.000 TL'lik o model tüm piyasanın altını üstüne getirdi. İşte tüm ayrıntılar...

Altın yükselişine ara verdi! Gözler ABD'ye çevrildi! Altının yönü belli olacak...

Altın yükselişine bugün ABD'de açıklanacak olan ara seçimlerden dolayı ara verdi. Altın fiyatlarının yönü ABD enflasyon rakamları sonra tamamen belli olacak.

Otomobil almak artık hayal! 400 binin altında sadece 1 araç kaldı

Ucuz araba bulmak artık neredeyse imkânsız hale gelirken 400 bin liranın altında Kasım ayı itibariyle sadece tek bir model araç var. Vatandaşın son ümidi ise henüz bir rakam telaffuz edilmeyen TOGG olarak karşımıza çıkıyor.

Tokatta araç alt geçit projesi çalışmaları sürüyor Haberi

Tokatta araç alt geçit projesi çalışmaları sürüyor

Gaziosmanpaşa Bulvarı’nda her geçen gün artan trafik yükünü rahatlatmak amacıyla alternatif arayışları devam ediyor. Bu kapsamda Tokat Belediyesi tarafından Eski Niksar Yolu Kavşağı’nda yaşanan yoğunluğu azaltarak trafik akışını hızlandırmak amacıyla alt geçit projesi için ön hazırlık çalışması yapılıyor. İhale edilen proje çalışması bir firma tarafından hazırlanarak Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve Tokat Belediye Başkan Yardımcılarına sunum yapıldı. Sunum öncesinde açıklamalarda bulunan Başkan Eroğlu, Tokat’ta yaşanan trafik problemini çözmek adına bir takım alternatifleri değerlendirdiklerini ifade ederek, “Yolların yeniden değerlendirmek suretiyle tek yön, çift yön ya da hangi yoldan nasıl gidilsin bunu tasarlıyoruz. Diğer taraftan yeni otoparklar yaparak şehrin otopark ihtiyacını karşılıyoruz. İmar çalışmalarıyla yeni yollar arterler nasıl açabiliriz bunun derdindeyiz. Bunla birlikte alt geçit, üst geçit neler yapılabilir bunları...