03 / 05 / 2024

TOKİ 1. paket danışmanlık hizmet alım işi

TOKİ 1. paket danışmanlık hizmet alım işi

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 1. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ 1. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi 13 Mayıs'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 1. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi 13 Mayıs'ta saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ 1. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 11 Mart'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında 1. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 11 Mart'ta saat 11:00'de gerçekleşecek.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi!

TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi" kazandırdıklarını söyledi.

Yeni evlerine kavuşan vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür!

Kocaeli'de TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni" ile yeni evlerine kavuşan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

TOKİ'den 90 milyarlık yatırımla 300 bin konut!

TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin Türkiye genelinde hayata geçirdiği projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

TOKİ 1 milyonuncu konutu teslim etti!

Türkiye genelinde 81 ilde yatırımlarına hız veren TOKİ 1 milyonuncu konutunu önceki gün teslim etti. 

TOKİ 1 milyonuncu konutu 7 Temmuz'da teslim ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 1 milyonuncu konutu teslim etmek için hazırlanıyor. TOKİ, ülke genelinde toplam 24 bin 503 sosyal donatıya imza attı. 

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

TOKİ Marmara ve Ege Bölgesindeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ 2 bölgede zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesindeki projeler için Zemin Etüt Raporu hazırlatacak!

İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Elazığ'da 1.400 konut için düğmeye bastı!

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından TOKİ 1.400 konut için düğmeye bastı. İlk etapta 400 rezerv konut depremzedelere verilecek...

Esenler TOKİ 1. Etap 4. Bölge ihalesi 18 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 483 konut ve 60 dükkan hayata geçirecek. Esenler TOKİ 1. Etap 4. Bölge ihalesi 18 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Esenler TOKİ 1. Etap 3. Bölge ihalesi 11 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 475 yeni konut hayata geçirecek. Esenler TOKİ 1. Etap 3. Bölge ihalesi 11 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ 1. paket danışmanlık hizmet alım işi Haberi

TOKİ 1. paket danışmanlık hizmet alım işi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 1. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi bugün saat 11:00'de...