24 / 07 / 2024

toki 12 il ihalesi

toki 12 il ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya, Burdur, Denizli, Eskişehir, Isparta, Karaman, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Osmaniye ve Hatay'da ihale açılıyor...

TOKİ 33 il için düğmeye bastı! KDV'den muaf 391 arsa hem yüzde 25 peşinat hem de 48 ay vadeyle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki arsaları yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle satışa çıkardı. 

TOKİ bir il için daha tarih açıkladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl projesi için yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin yeni projesinde 108 konut yer alacak.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

İstanbul'un 3 ilçesinde 12 adet gayrimenkul satılıyor! İhalesi 7 Kasım'da! 

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Arnavutköy, Çatalca ve Şile ilçelerinde yer alan 12 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ İzmir projesiyle bu ilçeye tam 271 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesiyle Kiraz ilçesine 271 yeni konut inşa edilecek. Kiraz TOKİ projesinde konutların dışında 12 adet dükkan da yer alacak.

Son dakika: Bu sefer TOKİ değil Vakıfbank müjdeyi verdi! Aylık 5.175 TL taksitle 4+1 ev!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Vakıfbank, 4+1 bir ev satışa çıkardı. Bankanın satışa sunduğu bu eve aylık 5.175 TL taksitle  sahip olabilirsiniz. İşte ayrınıtlar...

Yarın elektrik kesintisi olacak mı? İşte 12 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler araştırılıyor. 12 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

İstanbul'da bugün elektrik kesintisi olacak mı? 12 Mayıs 2023 Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrikler kesilecek. BEDAŞ elektrik gidecek ilçeleri duyurdu! 12 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Kenarda 10 bin TL'niz varsa ev sahibi olabilirsiniz! Bakın TOKİ'den müjde geldi!

TOKİ, birikmiş 10 bin TL'si olan vatandaşlara müjdeli bir haber veriyor. Artık ayda 1500 TL taksitle ev sahibi olmak çok daha kolay! İlk olarak 12 il için duyurulan kampanyaya şimdi Ziraat ve Halk Bankası üzerinden dahil olmak mümkün!

İş Bankası İstanbul’da 12 ilçede birden personel alımı yapacak! Son gün 15 Mayıs!

İş Bankası İstanbul’da 12 ilçede birden memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Resmi Kariyer sitesinden yayımlanan ilan kapsamında, 12 İstanbul’un farklı ilçesindeki şube müdürlüklerine memur alımı yapılacağı paylaşıldı. Peki, başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak, başvuru şartları neler?

Kızılay 12 ilde personel alımı yapacak! Bakın hangi kadrolarda alım olacak!

Kızılay 12 il için personel alımı yapacağını resmi kaynaklarda da açıkladı. Bu alım ise Kızılay bünyesinde çalışmak isteyenleri oldukça heyecanlandırdı. Siz de bu alanda çalışmak istiyorsanız başvuru yapmanız gerekmektedir.

TOKİ 7'nci etap kuraları 12 ilde peş peşe çekilecek! Güncel takvim gün gün açıklandı! İşte il il TOKİ kura takvimi...

İlk Evim İlk İş Yerim projesinde 64 ilin kurası çekildi. Bu kapsamda 164 bin 666 konutun hak sahipleri belirlendi. TOKİ 7'nci etap kuraları 12 ilde peş peşe çekilecek! Güncel takvim gün gün açıklandı! İşte il il TOKİ kura takvimi...

TOKİ 12-24 Ocak il il kura takvimi resmen açıklandı! 2+1 3+1 konut çekilişi peş peşe yapılacak! 

TOKİ 12-24 Ocak il il kura takvimi resmen açıklandı! 2+1 3+1 konut çekilişi peş peşe yapılacak! Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi gerçekleştirilecek? İşte 12-24 Ocak 2023 kura takvimi...

toki 12 il ihalesi Haberi

toki 12 il ihalesi

TOKİ tarafından; Antalya, Burdur, Denizli, Eskişehir, Isparta, Karaman, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Osmaniye ve Hatay'da 2 bin 721 adet konut, aile sağlığı merkezi, hastane, sosyal tesis, büfe, ticaret merkezi, cami, çok amaçlı spor salonu, yurt, bina, pansiyon ve jandarma tesisi inşaat işi ihaleya açılacaktır.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


TOKİ tarafından 12 ilde açılacak olan ihale, 4 Eylül 2012 Salı günü saat 11.30'da T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA'da yapılacaktır.


www.toki.gov.tr


Yağmur Başak...