30 / 04 / 2024

Kenarda 10 bin TL'niz varsa ev sahibi olabilirsiniz! Bakın TOKİ'den müjde geldi!

Kenarda 10 bin TL'niz varsa ev sahibi olabilirsiniz! Bakın TOKİ'den müjde geldi!

TOKİ, birikmiş 10 bin TL'si olan vatandaşlara müjdeli bir haber veriyor. Artık ayda 1500 TL taksitle ev sahibi olmak çok daha kolay! İlk olarak 12 il için duyurulan kampanyaya şimdi Ziraat ve Halk Bankası üzerinden dahil olmak mümkün!



2+1 ve 3+1 satılık konutlar uygun fiyatlarla sunuluyor ve ödemeler 1500 TL taksitle yapılacak. Oldukça avantajlı fırsatlarla ev sahibi olmaya imkan tanıyan TOKİ kampanyasına dair merak edilen bütün detaylar haberimizde yer alıyor...

 Kenarda 10 bin TL niz varsa ev sahibi olabilirsiniz! Bakın TOKİ den müjde geldi!

10 bin lirası olana ev sahibi olma fırsatı TOKİ’den

Ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat olan bu kampanya ile TOKİ, ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi hedefliyor.

Kampanya kapsamında, 12 ilde bulunan Ziraat ve Halk Bankası şubelerinden başvuru yaparak, 2+1 veya 3+1 konut sahibi olmak mümkün olacak. Kampanya dahilinde satışa sunulan konutlar uygun fiyatlı ve kaliteli olmasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, taksit ödeme seçeneği sayesinde ev sahibi olmak isteyenler için ödeme planı da oldukça esnek ve kolay.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön