17 / 05 / 2024

Kenarda 10 bin TL'niz varsa ev sahibi olabilirsiniz! Bakın TOKİ'den müjde geldi!

Kenarda 10 bin TL'niz varsa ev sahibi olabilirsiniz! Bakın TOKİ'den müjde geldi!

TOKİ, birikmiş 10 bin TL'si olan vatandaşlara müjdeli bir haber veriyor. Artık ayda 1500 TL taksitle ev sahibi olmak çok daha kolay! İlk olarak 12 il için duyurulan kampanyaya şimdi Ziraat ve Halk Bankası üzerinden dahil olmak mümkün!



 Kenarda 10 bin TL niz varsa ev sahibi olabilirsiniz! Bakın TOKİ den müjde geldi!

Ev almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat

Binlerce kişi, Toki'nin desteğiyle ev sahibi olma fırsatını yakalıyor. Ev sahibi olmak isteyenler için çekiliş yoluyla evlerin kazanılabileceği gibi, Halkbank ve Ziraat Bankası'nın düşük fiyatlarla satışa çıkardığı konutlar da bulunuyor. Konut almak isteyenler için detaylı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Ziraat Bankası ve Halkbank, borçlu kişilerin el konulan konutları uygun fiyatlarla satışa sunuyor. Konutlar için 1.500 TL taksitle başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Satılık konutların tam listesi bankaların internet sitelerinde bulunmaktadır.

Ziraat Bankası tarafından Trabzon Arsin'de bodrum katta bulunan bir konutun minimum artış fiyatı 1000 TL olup başlangıç bedeli 90 bin TL olarak belirlenmiştir. İkinci el durumunda olan konutu satın almak isteyenlerin öncelikle 5 bin 400 TL teminat yatırması gerekmektedir.

Halkbank ve Ziraat Bankası'nın satış listelerinde işyeri ve daireler de yer almaktadır. Uygun fiyatlarla satılan bu taşınmazları yatırım ya da kullanım için almak oldukça avantajlı.

TOKİ'den Aksaray'a 270 konut, 178 dükkan ve 129 ofis geliyor!

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 381 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Düzce projesi için düğmeye bastı! 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön