29 / 04 / 2024

TOKİ 15. Paket Danışmanlık

TOKİ 15. Paket Danışmanlık

TOKİ uygulamaları kapsamında 15. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün.

TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor! Güncel kura takvimi...

TOKİ, Ocak ayı kura takvimi güncellendi. TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor. Peki bu hafta hangi illerde kura yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ 15-24 Ocak 2023 kura takvimi resmen duyuruldu! Peş peşe yapılacak 2+1, 3+1 kuraları hangi ilde hangi gün olacak?

Başvuran milyonlarca kişinin merakla beklediği TOKİ 15-24 Ocak 2023 kura takvimi resmen duyuruldu! Peş peşe yapılacak 2+1, 3+1 kuraları hangi ilde hangi gün olacak?

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 15 Ekim'de!

Türkiye Genelinde TOKİ tarafından yapılacak olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları ve Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 19. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 15 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den inşaat sektörüne 150 milyar lira kaynak!

2003-2018 yıllarında alt ve orta gelir grubu vatandaşlar için ihale tarihi alınmış projelerle 835 bin sosyal konut rakamına ulaşan TOKİ, 15 yılda inşaat sektörüne de yaklaşık 150 milyar lira kaynak aktardı.

TOKİ Çankırı Kızılırmak kura çekilişi sonuçları 15 Mayıs!

TOKİ Çankırı Kızılırmak kura çekilişi sonuçları 15 Mayıs henüz açıklanmadı. TOKİ Çankırı Kızılırmak kura çekilişi sonuçları 15 Mayıs açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Çorum Kargı 2. Etap'ta başvurular 15 Mayıs'ta son!

Çorum'un Kargı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek 2. etap konutlarında başvurular 15 Mayıs'ta sona erecek. 2. etap evleri 345 konut, 150 kişilik camii ve 4 dükkanlı ticaret merkezinden oluşuyor.

TOKİ emekliye 15 bin yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bu yıl 65 bin yeni konut hayata geçirecek ve bu konutların 15 bini emekliler için inşa edilecek.

TOKİ 17. Paket Danışmanlık ön yeterlilik ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında 17. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ 18. Paket Danışmanlık ön yeterlilik ihalesi bugün!

TOKİ'nin Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 18. Paket Danışmanlık ön yeterlilik ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ 17. Paket Danışmanlık ön yeterlilik ihalesi 13 Nisan'da!

TOKİ uygulamaları kapsamında 17. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi için tarih belli oldu.

TOKİ 18. Paket Danışmanlık ön yeterlilik ihalesi 11 Nisan'da!

TOKİ'nin 18. Paket Danışmanlık ön yeterlilik ihalesi 11 Nisan'da gerçekleşecek.

TOKİ 15. Paket Danışmanlık ön yeterlilik ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında 15. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün.

TOKİ 16. Paket Danışmanlık ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında 16. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün.

TOKİ 15. Paket Danışmanlık Haberi

TOKİ 15. Paket Danışmanlık

TOKİ uygulamaları kapsamında 15. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi yapılıyor.


TOKİ  Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 16. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'da...