06 / 05 / 2024

toki 18 ilde 3 bin 361 konut kampanyası

toki 18 ilde 3 bin 361 konut kampanyası

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında hazırladıkları yeni kampanyayla 18 ilde 3 bin 361 konut satışı gerçekleştirileceğini bildirdi. TOKİ, 2+1 inşa edilecek konutlar için 14-31 Mart tarihleri arasında ön talep toplayacak.

TOKİ'den yeni arsa satışı! TOKİ, 49 ilde ucuza arsa satışına başladı!

TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın duyurusu kapsamında 49 şehirde ucuza arsa satışında yapılacak başvuruların başladığını açıkladı. Devlet, ikamet şartı olmadan 49 ilde arsa satışı yapacağını açıkladı. 

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

TOKİ 43 ilde konut satışı yapacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ihale sistemi ile konut satışına başlıyor. 43 ilde 216 konut ve 17 ilde 393 iş yeri için gerçekleştirilecek olan ihale, 11-12-13 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacak.

Uygun fiyata ev ve iş yeri arayanları müjde! TOKİ 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satacak! İşte başvuru tarihi...

Ev ve iş yeri satın almak isteyenlere güzel haber TOKİ'den geldi. TOKİ, 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satışı yapılacağını ilan etti. İşte başvurulara ilişkin tüm detaylar...

TOKİ 43 ilde satış yapacak! Büyük fırsat kapıda

Ev hayali kuranların büyük fırsat kapısına geldi. TOKİ 43 ilde yüzlerce konut ve iş yerini satışa çıkaracak. Az peşinat ve düşük taksit imkanıyla konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin katılım sağlayacağı açık artırmanın detayları netleşti. İşte tüm detaylar...

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

TOKİ 18-24 Ocak kura takvimi yayımlandı! 2023 İl il TOKİ kura çekiliş tarihleri peş peşe belli oldu...

TOKİ güncel kura takvimini duyurdu. TOKİ 18-24 Ocak kura takvimi yayımlandı! 2023 İl il TOKİ kura çekiliş tarihleri peş peşe açıklandı...

Ankara TOKİ 18 bin 450 konut için kura tarihi belli oldu! Ankara kura çekimi ne zaman yapılacak? 

Milyonlarca vatandaş TOKİ 5. etap çekiliş tarihini merak ediyor. Bu kapsamda Ankara TOKİ 18 bin 450 konut için kura çekimi tarihi belli oldu! Ankara kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ başvuruları başladı mı? 2022 TOKİ 81 ilde başlayacak olan sosyal konut başvuruları ne zaman?

TOKİ 81 ilde başlayacak olan sosyal konut projeleri gündemden düşmüyor. İşte sosyal konut projelerine dair detaylar!

TOKİ 81 İlde sosyal konut projesi başvuruları ne zaman, kimler başvurabilir? İşte detaylar!

TOKİ 81 ilde hayata geçirecek projesi gündemde yer almaya devam ediyor. Vatandaşlar, sosyal konut projesi başvuru tarihi ve kimlerin başvurabileceğini araştırıyor.

TOKİ 81 ilde kolları sıvadı! 81 ilde başlayacak olan sosyal konut projesi başvuru tarihi ne?

TOKİ 81 ilde ucuz sosyal konut projesi için kollarını sıvadı. Peki 81 ilde başlayacak olan sosyal konut projesi başvuru tarihi ne? İşte detaylar!

Ucuz konut satışı başlıyor! TOKİ 24 ilde harekete geçti

TOKİ, ihtiyacı olan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Bu amaçla yaklaşık 24 ilde harekete geçti. İşte o detaylar!

TOKİ'den 8 bin 859 ucuz konut geliyor! TOKİ hangi illerde konut yapacak? Hemen açıklanan bu illere bakın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut edecek olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 18 ilde 8 bin 859 konut inşa edecek. İşte o projeler...

toki 18 ilde 3 bin 361 konut kampanyası Haberi

toki 18 ilde 3 bin 361 konut kampanyası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında hazırladıkları yeni kampanyayla 18 ilde 3 bin 361 konut satışı gerçekleştirileceğini bildirdi.


Turan, yaptığı açıklamada, emeklilerin yüzünü güldürmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.


Piyasa koşullarında ev sahibi olamayan dar ve orta gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılama konusunda yıllardır "bir dost eli" yaklaşımıyla hizmet verdiklerini belirten Turan, "Ülkemizin dört bir yanında, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerine yanıt verebilmek için yoğun çaba ve çalışma içindeyiz. Ev hanımlarımızdan işçilerimize, meslek örgütlerinden emeklilere her yaş grubundan tüm kesimleri kucaklayan anlayışla konut üretimlerimizi sürdürüyoruz" diye konuştu.


Emekliye yüzde 25 kontenjan


Turan, "İkinci Bahar Projesi" ile ülkenin farklı kentlerinde aşamalı hayata geçirilen çalışmalardan, konut sahibi olmayan emekliler için yüzde 25 kontenjan ayrıldığını vurguladı.


Ayrıca "talep örgütlenmesi modeliyle" valilik ve...