05 / 05 / 2024

Toki 2015 yüzde indirim kampanyasına kimler başvurabilir

Toki 2015 yüzde indirim kampanyasına kimler başvurabilir

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasına kimler başvurabilir? TOKİ erken ödeme kampanyasına kimler başvurabilir? TOKİ'den ev alan herkes indirim kampanyasına başvurabilir mi? TOKİ indirim kampanyasına kimler başvurabilir? İşte konut işyeri indirim kampanyası...

TOKİ'den yüzde 25 peşinat ve 96 ay vadeyle 2+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yüzde 25 peşinat ve 96 ay vade imkanı ile konut satacak. Projede yer alan konutlar için başvurular 22 Kasım tarihinde başlayacak.

TOKİ'den yüzde 40 indirimle arsa! 1.604 TL taksit fırsatıyla!

Sosyal konut kapsamında yalnızca evi olmayana ev değil, kendi konutunu yapmak isteyenlere imarlı arsa ile küçük ve orta ölçekli işletmelere işyerleri de sunuluyor. Piyasa fiyatı üzerinden arsada yüzde 30, dükkanlarda yüzde 40 indirim yapılıyor. İşte fiyatlar... 

TOKİ 14 ile duyurdu! TOKİ ‘den yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma fırsatı

TOKİ 14 ilde hayata geçireceği ucuz fiyatlı dairelerin haberini verdi. TOKİ’den yüzde 10 peşinatla 343.000 TL'ye ev sahibi olma imkanı veriyor. İşte detaylar!

TOKİ'den yüzde 10 peşinatla ucuz 2+1, 3+1 müjdesi! 1.922 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ, 5 ildeki konutları yüzde 10 peşinat imkanı ve 1.922 TL'den başlayan taksitlerle satışa sundu. İşte tüm ayrıntılar...

TOKİ'nin yüzde 2022 indirim kampanyasından 26 bin 306 kişi faydalandı!

TOKİ yüzde 2022 indirim kampanyasından 26 bin 306 kişinin faydalandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konuyla ilgili konuştu.

TOKİ'den yüzde 22'lik indirim! Yarın başlıyor…

İş yeri ve konut sahiplerine yönelik Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından her sene düzenlenen indirim kampanyası başlıyor. Borcunu kapatmak veya en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere, yüzde 22 indirim yapılacak. TOKİ'nin indirim kampanyası 19 Nisan'dan sona ermiş olacak.

TOKİ ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor.

TOKİ'den yüzde 20 indirim fırsatı!

Kovid-19 salgınının hem bireylere hem de esnafa etkisinin azaltılması amacıyla devlet çeşitli başlıklar altında birçok destek sunuyor. Bu avantajlı fırsatlardan biri de TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası oldu.

TOKİ'den yüzde 20 indirim fırsatı! Başvurular yarın başlıyor!

TOKİ tarafından, borcunu peşin ödeyerek tapusunu hemen almak isteyenler için yüzde 20 oranında indirim yapılacak. Konut ve iş yeri alıcılarına yönelik bu yılki indirim kampanyasına başvurular yarın başlıyor.

TOKİ 2020 yüzde 20 indirim kampanyası başlıyor!

TOKİ borcunu erken ödeyerek tapusunu hemen almak isteyenler için 2020 kampanyasına başlıyor. Borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almayı isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 20 oranında indirim sunulacak.

Emekliye TOKİ kontenjanı yüzde 50'ye yükseltilsin!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri Ömer Kurnaz yaptığı açıklamada "Emeklilere TOKİ konutlarından kontenjan ayrılmasını sağlayan uygulamanın kapsamının genişletilmesini ve yüzde 25 olan kontenjan oranının yüzde 50'ye çıkarılmasını istiyoruz" dedi.

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası rekora imza attı!

TOKİ'nin borcunu erken kapatmak isteyenlere yönelik yaptığı yüzde 20 indirim kampanyası rekor kırdı. TOKİ Başkanı Ergün Turan, kampanyaya 13 bin 905 vatandaşın başvurduğunu ve 817 milyon 303 bin lira yatırarak borçlarını sıfırladığını söyledi. 

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası başlıyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan yüzde 20 indirim kampanyasına başvurular 24 Nisan 2018 tarihinde başlıyor.

Toki 2015 yüzde indirim kampanyasına kimler başvurabilir Haberi

Toki 2015 yüzde indirim kampanyasına kimler başvurabilir

TOKİ indirim kampanyasına kimler başvurabilir?


TOKİ (Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlatıyor. Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak. İndirim kampanyası için başvurular 23 Şubat - 19 Mart 2015 tarihleri arasında yapılabilecek.


İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve işyeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla İdareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor.


Kampanyadan, satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2012 yılı sonuna kadar başlamış, geri ödemeleri hâlihazırda devam eden, konut ve işyerleri sahipleri yararlanacak. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dâhil edilmedi.


TOKİ tarafından satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş, geri ödeme taksiti 2012 yılı sonuna...