29 / 04 / 2024

TOKİ'den yüzde 40 indirimle arsa! 1.604 TL taksit fırsatıyla!

TOKİ'den yüzde 40 indirimle arsa! 1.604 TL taksit fırsatıyla!

Sosyal konut kapsamında yalnızca evi olmayana ev değil, kendi konutunu yapmak isteyenlere imarlı arsa ile küçük ve orta ölçekli işletmelere işyerleri de sunuluyor. Piyasa fiyatı üzerinden arsada yüzde 30, dükkanlarda yüzde 40 indirim yapılıyor. İşte fiyatlar... 



Sosyal konut kapsamında yalnızca evi olmayana ev değil, keni konutunu yapmak isteyenlere imarlı arsa ile küçük ve orta ölçekli işletmelere işyerleri de sunuluyor. 100 bin konutun yapılabileceği 60 milyon metrekarelik arsalarda isteyen kendi başına başvurup evini inşa edecek, isteyenler de müşterek başvuracak ve kooperatif kuracak. Piyasa fiyatı üzerinden arsada yüzde 30, dükkanlarda yüzde 40 indirim yapılıyor.  

TOKİ den yüzde 40 indirimle arsa! 1.604 TL taksit fırsatıyla!

81 ilde evi olmayan vatandaşın kira öder gibi ev sahibi olmasına imkan sunacak olan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi İlk Evim İlk İşyerim’de 250 bin konutun yanı sıra arsa ve dükkanlar da bulunuyor. Proje çerçevesinde Türkiye’nin çeşitli illerinde 60 milyon metrekarelik alanda 100 bin konut imarlı arsa ve 28 ilde 10 bin işyeri olan sanayi tesisi bulunuyor. Konutlara başvurular rekor taleple sürerken, arsa ve işyerlerinin başvuruları 10 Ekim-7 Kasım arasında gerçekleştirilecek. Büyük talep gelmesi beklenen arsa ve işyerlerinin de ödeme planları açıklandı. 

Peki arsaların fiyatları ne kadar? Ödeme planları nasıl? İşte ayrıntılar...


Geri Dön