10 / 05 / 2024

toki 2022 ihale

toki 2022 ihale

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

Milli Emlak'tan 30 bin 400 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Aralık 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 30 bin 400 TL'ye konut imarlı arsa satacak...

Milli Emlak o şehirde 19 bin TL'ye arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Aralık 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 19 bin TL'ye arsa satacak.

Milli Emlak o ilde 41 bin TL'ye arsa satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Merakla beklenen Aralık 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe  yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 41 bin TL'ye arsa satacak.

TOKİ'nin 15-19 Aralık kura takvimi belli oldu! İl il kuralar peş peşe çekilecek! TOKİ 2022 kura çekiliş takvimi...

TOKİ Sosyal Konut projesi "İlk Evim, İlk İş Yerim” kuraları bugün Çorum ve Ordu ile devam ediliyor. Peki bu hafta başla hangi illerde TOKİ çekilişi yapılacak? İşte il il TOKİ Sosyal Konut Projesi çekiliş takvimi...

TOKİ 2022 taksit ödemeleri ne zaman başlıyor? TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?

TOKİ sosyal konut projesi gündemi meşgul eden konulardan biridir. Özellikle kurada ismi çıkan kişiler, peşinata dair sorular sormaktadır. İşte o sorular ve yanıtları…

TOKİ'nin 14-19 Aralık kura takvimi netleşti! İl il kuralar gün gün çekilecek! İşte TOKİ 2022 kura çekiliş takvimi...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi "İlk Evim, İlk İş Yerim” kuraları bugün Amasya ve Samsun ile devam ediliyor. Peki TOKİ kura sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? Diğer illerin TOKİ kura çekilişleri ne zaman yapılacak?

Arsa almak isteyenler dikkat! Ankara'da 82 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni bir arsa sahibi olmak isteyenler tarafından araştırılan Aralık 2022 ihale ilanlarını peş peşe yayımladı. Satışa çıkarılan arsalar arasında başkent Ankara'daki konut imarlı arsa da bulunuyor. 

Konya'da 18 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni bir arsa sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Aralık 2022 ihale ilanlarını peş peşe yayımlıyor. İlanlar arasında 18 bin TL'ye satışa çıkan konut imarlı arsa da bulunuyor.

TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde üçüncü etap kura çekilişleri de tamamlandı. Peki TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın...

O ilde 41 bin 750 TL'ye hem imarlı hem de KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yatırımcılar tarafından merakla beklenen Aralık 2022 ihale ilanları arasında 41 bin 750 Türk Lirası bedelle satışa sunulan konut imarlı bir arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak Ankara'da 80 bin TL'ye KDV'den muaf arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen Aralık 2022 ihale ilanları arasında 80 bin Türk Lirası bedelle satışa sunulan imarlı bir arsa da bulunuyor.

TOKİ 2022 kura çekilişi ne zaman? TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ 2022 arsa kura sonuçları merakla takip ediliyor. Peki, TOKİ 2022 kura çekilişi ne zaman? TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sınuçları belli oldu mu? İşte 2022 TOKİ kura çekiliş takvimi ve tüm detayları...

toki 2022 ihale Haberi

toki 2022 ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2022'de de ihtiyaç sahibi kişilerin talep ve ödeme güçlerini göz önünde bulundurarak yatay mimariye uygun, hızlı, nitelikli, kaliteli sosyal konut inşasını sürdürecek. 
Sosyal konutlardan kentsel dönüşüme, afet konutlarından hükümet konaklarına kadar 2021'de yaklaşık 36.5 milyar Türk Lirası tutarında yatırıma imzaa atan ve 70 bin kişiyi istihdam eden TOKİ, bu senede yaklaşık 64 bin konutu bitirecek ve teslimlerini gerçekleştirecek. TOKİ tarafından yaklaşık 66 bin konutun da satış sözleşmeleri yapılacak. 

“Evi olmayan vatandaş kalmayana kadar sosyal konut üretimi”ni hedefleyen TOKİ, bu sene 220 farklı alanda 42 bin yeni konut için ihale düzenleyecek. 2021'de 14 millet bahçesini tamamlayarak vatandaşların kullanımına sunan TOKİ, bu sene 42 millet bahçesinin inşasını bitirerek hizmete sunacak.

Peki TOKİ 2022'de hangi...