29 / 04 / 2024

toki 240 lira taksitle ev sahibi yapacak

toki 240 lira taksitle ev sahibi yapacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu Türkiye Emekliler Derneği'nde konuştu. Hükümet olarak emeklilere refahtan payını alması için büyük kaynaklar ayırdıklarını belirten Davutoğlu, emeklilerin TOKİ eli ile 240 TL taksitle konut edinme fırsatı sağlayacaklarını söyledi.

TOKİ sosyal konut projesinde 2+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 2+1 ucuz konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ sosyal konut (ucuz konut) projesinde 2+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 2 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 2+1 ucuz konut fiyatlarına hemen bakın!

TOKİ'den o kente flaş müjde! 3.601 lira taksitle 2+1, 3+1 ev başvuruları başladı! Hemen bakın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi projesi için başvurular 5 Eylül'de başlamıştı. Projeden 2.149 lira taksitle konut sahibi olmak için son gün bugün...

TOKİ 240 ay taksitle konut satacak! TOKİ'nin ucuz konut projesine kimler başvurabilir? Gençlere de müjde geldi!

TOKİ'nin 81 ildeki ucuz konut projesinde detaylar yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ'nin 81 ildeki sosyal konut projesine kimler başvurabilecek? TOKİ sosyal konut projesinde ödeme seçenekleri nasıl? İşte dev projeyle ilgili merak edilen her şey...

TOKİ'den 24 ilde ucuz 2+1 ve 3+1 konut müjdesi 3.151 konut 240 aya varan taksitle satılıyor! Şimdi başvurun! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2+1 ve 3+1 ucuz konutları için başvurular 18 Temmuz'da başladı. TOKİ, 24 ildeki 3 bin 151 ucuz konutu 96, 108, 120, 180 ve 240 ay taksitle satışa sunuyor. İşte il il projeler...

TOKİ yeni sosyal konut kampanyasını duyurdu: Bu illerde 120 180 ve 240 ay vade seçeneğiyle satılacak

TOKİ dar ve orta gelir grubuna yönelik yeni bir sosyal konut projesinin geleceğinin açıklamasını yaptı. Ev sahibi olmak isteyenlere 120, 180 ve 240 ay vadeyle sunulacak evlerin inşa edileceği iller de belli oldu. İşte kampanyayla ilgili bilgiler...

TOKİ'nin o il için başvuruları yarın sona eriyor! O parayı ödemeden 240 ay vadeyle konut fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi başvuruları yarın sona eriyor. Ankara TOKİ için 240 ay vade sağlanıyor. 

TOKİ'den 1562 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı! Sözleşme tarihleri de açıklandı

Ucuz konut projeleriyle orta ve alt gelir grubunu ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam eden TOKİ’den bin 562 lira taksitli ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. TOKİ kampanyasının detayları ve fiyatları haberimizde…

TOKİ'den 20 bin lira peşin 1200 lira taksitle 3+1 sıfır daire kampanyası! Başvurmak için son günler

TOKİ, hükümetin açıkladığı konut finansman projesinin akabinde 20 bin lira peşinatla aylık bin 200 lira taksitli ödemelerle 3+1 daireleri satışa çıkardı. TOKİ, kampanyasının 24 Mayıs'ta sona ereceği açıklanmıştı. Başvuru süresi uzatıldı. İşte detaylar...

TOKİ'den bedava ev ve aylık bin 200 lira iddiası! Bakanlık açıklama yaptı

TOKİ'den Suriyelilere ev ve ayda bin 200 lira yardım yapılıyor iddiası Türkiye'de gündem oldu. Bakanlık söz konusu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ'den Malatya'da 1.047 lira taksitle resmen 2+1 ve 3+1 konut fırsatı! Ucuz konut için hemen şimdi başvurabilirsiniz!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya projesinde satışları başlattı. TOKİ'nin Malatya projesinden 1047 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Ev alacaklar dikkat: TOKİ, 1200 lira taksitle sıfır konut satılıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Bursa, Bitlis, Kırıkkale, İzmir, Konya, Tokat ve Kilis'te daire satışı yapmaya devam ederken, 28 ilde ise 372 ticari ve konut arsalarını uygun fiyatlardan açık artırmayla satışa çıkarıyor. Söz konusu açık artırma; 5, 6 ve 7 Nisan’da yapılacak.

TOKİ 3 ilde ucuz konut satacak! 1089 lira taksitle ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 3 ildeki 4 projesini bugün itibariyle satışa çıkıyor. Projelerden 1089 lira taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den İzmir'de 1089 lira taksitle ucuz konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Ödemiş projesi için başvurular yarın başlıyor. Projeden 1089 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor.

toki 240 lira taksitle ev sahibi yapacak Haberi

toki 240 lira taksitle ev sahibi yapacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu Türkiye Emekliler Derneği'nde konuştu.


Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar ise şöyle;

-Biz birlik ve beraberliği korumaya kararlıyız. Ülkeyi yönetim bosluğuna düşürmemek için elimizden geleni yaptık. Bu sıkıntılar sırasında ne emeklimiz, ne memurumuz bu ayın sonu nasıl gelecek diye düşünmedi.


Terörle mücadelemizde emekliler bizim için büyük destek. Emeklilerimizin bu mücadelede bizim yanımızda duruyor olması çok önemli. Emeklilerimiz Türkiye'nin başının tacı, hülasasıdır.


Evinde emekli olmayan neredeyse bir ev yoktur. Emekliler memnun değilse,torunlarına kadar yansır.


Emeklilerimizin refahtan payını alması için büyük kaynaklar ayırdık ve onlar için daha iyisini yapacağız.


Eskinin maaş kuyruğu sıkıntısına son vererek emeklilerin evine kadar maaşın götürülmesini sağladık.


Hastanelerdeki şartlar, doktor seçme de dahil emeklilerimiz bu imkanlardan yararlanabiliyor.


Emekli aylarına temmuz ayından itibaren ayda 100 lira ek ödeme yapmaya başladık. Mesele tahattüt etmek değil,...