27 / 04 / 2024

toki 29 ilde satılık taşınmaz

toki 29 ilde satılık taşınmaz

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara, İstanbul, Bursa, Adana, Balıkesir, Diyarbakır, Malatya, Trabzon ve Erzincan gibi büyükşehirlerin aralarında bulunduğu 29 ilde 125 taşınmazı satışa çıkarıyor.

29 ilin yüzde 67'sine maden ruhsatı verildi!

Ülke topraklarının yüzde 67'si maden sahası oldu. İncelenen 29 ilde toprakların yüzde 67'sinin madenler için ruhsatlandırıldığı ortaya çıktı.

TOKİ 26 ildeki 132 konut ve 29 ildeki 296 iş yerini satışa çıkardı!  

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 26 ilde 123 konut ile 29 ilde 296 iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. Merakla beklenen açık artırma 07-08 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacak.

TOKİ'den bu illerde konut ve iş yeri müjdesi! Tarih resmen açıklandı! 

TOKİ 26 ilde konut, 29 ilde ise iş yeri satışı yapıyor. Tüm detaylar açıklandı. İşte başvuru tarihleri...

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

TOKİ 43 ilde konut satışı yapacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ihale sistemi ile konut satışına başlıyor. 43 ilde 216 konut ve 17 ilde 393 iş yeri için gerçekleştirilecek olan ihale, 11-12-13 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacak.

Uygun fiyata ev ve iş yeri arayanları müjde! TOKİ 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satacak! İşte başvuru tarihi...

Ev ve iş yeri satın almak isteyenlere güzel haber TOKİ'den geldi. TOKİ, 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satışı yapılacağını ilan etti. İşte başvurulara ilişkin tüm detaylar...

TOKİ 43 ilde satış yapacak! Büyük fırsat kapıda

Ev hayali kuranların büyük fırsat kapısına geldi. TOKİ 43 ilde yüzlerce konut ve iş yerini satışa çıkaracak. Az peşinat ve düşük taksit imkanıyla konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin katılım sağlayacağı açık artırmanın detayları netleşti. İşte tüm detaylar...

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

TOKİ başvuruları başladı mı? 2022 TOKİ 81 ilde başlayacak olan sosyal konut başvuruları ne zaman?

TOKİ 81 ilde başlayacak olan sosyal konut projeleri gündemden düşmüyor. İşte sosyal konut projelerine dair detaylar!

TOKİ 81 İlde sosyal konut projesi başvuruları ne zaman, kimler başvurabilir? İşte detaylar!

TOKİ 81 ilde hayata geçirecek projesi gündemde yer almaya devam ediyor. Vatandaşlar, sosyal konut projesi başvuru tarihi ve kimlerin başvurabileceğini araştırıyor.

TOKİ 81 ilde kolları sıvadı! 81 ilde başlayacak olan sosyal konut projesi başvuru tarihi ne?

TOKİ 81 ilde ucuz sosyal konut projesi için kollarını sıvadı. Peki 81 ilde başlayacak olan sosyal konut projesi başvuru tarihi ne? İşte detaylar!

Ucuz konut satışı başlıyor! TOKİ 24 ilde harekete geçti

TOKİ, ihtiyacı olan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Bu amaçla yaklaşık 24 ilde harekete geçti. İşte o detaylar!

TOKİ 81 ilde en az 100 bin konut için düğmeye bastı! Fiyatları duyan inanamadı! İşte şehir şehir proje listesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen TOKİ projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada fiyat bilgisine de değinmişti. Peki TOKİ'nin 81 ilde hayata geçireceği projelerde fiyatlar ne kadar olacak? İşte detaylar...

toki 29 ilde satılık taşınmaz Haberi

toki 29 ilde satılık taşınmaz

TOKİ büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 29 ilde 125 taşınmazı satışa çıkarıyor.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara, İstanbul, Bursa, Adana, Balıkesir, Diyarbakır, Malatya, Trabzon ve Erzincan gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 29 ilde 125 taşınmazı satışa çıkarıyor.


Açık artırma yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek taşınmazlar, yüzde 10-15-25 peşin ve 96-108-120 ay vade seçenekleriyle alıcıya sunulacak.


Düzenlenecek açık artırmada; Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bursa, Bolu, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Malatya, Mersin, Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Yozgat, Zonguldak illerinde, 97 iş yeri ve 28 konut olmak üzere toplam 125 taşınmazın satışı yapılacak.


Kuzey Ankara'da 16 konut satılacak


Başkent Ankara'nın yükselen değeri Esenboğa Havalimanı yolundaki Kuzey Ankara Kentsel Yenileme Projesi'nde 16 konut da satışa çıkarılacak taşınmazlar arasında...