27 / 04 / 2024

TOKİ'den bu illerde konut ve iş yeri müjdesi! Tarih resmen açıklandı! 

TOKİ'den bu illerde konut ve iş yeri müjdesi! Tarih resmen açıklandı! 

TOKİ 26 ilde konut, 29 ilde ise iş yeri satışı yapıyor. Tüm detaylar açıklandı. İşte başvuru tarihleri...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul,  Ankara  ve İzmir'in de aralarında yer aldığı 26 ildeki 132 adet konut ile 29 ildeki 296 adet iş yerini satışa sunuyor. 

Vadeli ve açık artırma usulü ile satılacak olan konut ve iş yerleri için ihale 7-8 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TOKİ den bu illerde konut ve iş yeri müjdesi! Tarih resmen açıklandı! 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; TOKİ, 26 ildeki 132 adet konut için yüzde 25 peşinat 72 ay vade imkanı, 29 ildeki 296 adet iş yeri için de yüzde 15 peşinat 60 ay vade imkanı sunuyor. 

Açık artırma, konutlar için 7 Şubat 2024 Çarşamba, iş yerleri için 08 Şubat 2024 Perşembe günlerinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek. 

Açık artırmalar, Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası'nda düzenlenecek. Aynı zamanda Ayrıca internetten üzerinden de (www.emlakmuzayedecomtr) teklif sunulabilecek. 

Açık artırmaya internet katılımı için kayıtlar 6 Şubat 2024 Salı günü saat 10:30'a kadar yapılabiliyor. 

TOKİ den bu illerde konut ve iş yeri müjdesi! Tarih resmen açıklandı! 

Satışa sunulan konutlar Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Çorum, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, İstanbul, İzmir, Karaman, Karsa, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Rize, Samsun, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Van ve Yozgat şehirlerinde bulunuyor. 

İş yerleri ise Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Burdur, Bursa, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Yozgat illerinde yer alıyor. 

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından sürdürülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla alınacak. 

Ayrıntılı bilgilere "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "0212 608 15 00" numaralı telefondan erişilebiliyor.

ABD'de bekleyen konut satışları 5 ayın rekoruna imza attı!

İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! Ege Denizi sallandı! SON DAKİKA!

Benzin, motorin, LPG'de hafta sonu depremi! Akaryakıtta son fiyatlar ne? Bir bir açıklandı! 


Geri Dön