12 / 05 / 2024

TOKİ 4.Etap Projesi nerede

TOKİ 4.Etap Projesi nerede

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi'de hayata geçirileeek olan TOKİ 4.Etap Projesi için İstanbul'da TOKİ Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. TOKİ 4.Etap Projesinin yapılacağı yerde inceleme yapıldı

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap nerede?

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışa çıktı. Peki, Banu Evleri Ispartakule 4. Etap konutları ne kadar, Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi nerede? İşte detaylar...

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışta! Yeni proje!

Hasanoğlu Grup imzaıyla hayata geçen Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışa çıkarıldı. Peki, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin olduğu preojede ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Projesi inşaatında son dakika gelişmesi!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projede imalat çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Projesi'nde sevindiren gelişme!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, proje inşaat çalışmalarının programın ilerisinde olduğunu dile getirdi. 

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacına cevap vermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı yapan Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmaları tamamlanıyor.

Körfezkent 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Orhangazi TOKİ 4. Etap konutları yıl sonunda tamam!

Orhangazi’de inşaatı devam eden TOKİ 4.etap konutlarında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacak.

TOKİ 100 bin konut Afyon Sandıklı 4. Etap 2020 başvuru detayları!

TOKİ 100 bin konut Afyon Sandıklı 4. Etap 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Afyon Sandıklı 4. Etap 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ 100 bin konut Afyon Sandıklı 4. Etap 2020 fiyatları ne kadar?

TOKİ 4.Etap Projesi nerede Haberi

TOKİ 4.Etap Projesi nerede

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi'de hayata geçirileeek olan TOKİ 4.Etap Projesi için İstanbul'da TOKİ Bölge Müdürlüğü'nii ziyaret etti. Belediye Meclis Üyesi Serkan Ateş ile birlikte TOKİ'nin Bölge Koordinatörlüğü'nüıı yer aldığı İstanbul'a giden Başkan Neşet Çağlayan, TOKİ 4.Etap Konutlarının yapılacağı alan ile ilgili projeleri burada TOKİ'ye teslim etti. Belediye Başkam Neşet Çağlayan, Meclis Üyesi Serkan Ateş ile birlikte bir süre önce İstanbul'da hizmet vermeye başlayan TOKİ'nin Bölge ve Şehir Planlama Koordinatörlüğünde İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Uğur İnan ile bir araya geldi. Burada Orhangazi projesi ile ilgili görüşme yapan Çağlayan, bölge plan ve projelerini Uğur İnan'a teslim etli. 



İNCELEME YAPILACAK 

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, TOKİ 4.Etap için plan ve projelerin TOKİ'ye teslim edildiğini belirterek, "TOKİ planlama dairesi teknik...