29 / 04 / 2024

TOKİ 7 bölge yarışması

TOKİ 7 bölge yarışması

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve iştirak şirketi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından düzenlenen ‘7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari ve Kentsel Tasarım Fikir Yarışması’ sonuçlandı. 

Ankara DSİ 5’inci Bölge Müdürlüğü 7 adet arsayı satışa çıkardı!

Ankara ili, Çankaya ilçesinde bulunan Devlet Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü, 7 adet arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek satış işlemlerinin 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.30’da yapılacağı öğrenildi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi: 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem bekliyorum! Hemen bakın!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o bölgede 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem beklediğini söyledi.

Esenler TOKİ 3. Bölge detayları!

Esenler TOKİ 3. Bölge detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 11 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ 4. Bölge'de teslim dönemi başlıyor!

Şanlıurfa Maşuk TOKİ 4. Bölge'de ye alan 171 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap'ta sözleşme dönemi sona eriyor!

Maşuk TOKİ 5. Bölge 2. Etap kapsamında yer alan 410 adet konut için sözleşme dönemi bugün sona eriyor.

Pendik Esenyalı 7. Bölge'de tapular dağıtılıyor!

Pendik Esenyalı 7. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğünce tescil edildi. 175 adet imar tapusu, hak sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

TOKİ’den 7 bölgeye mahalle!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve iştirak şirketi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından düzenlenen ‘7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari ve Kentsel Tasarım Fikir Yarışması’ sonuçlandı. 

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TOKİ ve iştirak şirketi Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Mahalle Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması sonuçlandı.

Maşuk TOKİ 4. Bölge başvuru tarihleri!

Maşuk TOKİ 4. Bölge başvuru tarihleri 1 Ağustos-29 Aralık 2017 olarak belirlendi. Projede 919 adet konut bulunuyor.

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması başlıyor!

TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ulusal Mimari Fikir Yarışmalarının 2. si “Mahalle” teması ile 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması düzenleniyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4.Bölge'de 275 konut yaptıracak!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4.Bölge 1.Etap 275 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Haziran 2016 saat 15:00'da gerçekleşecek.

Güneydoğu'daki 7 bölge için yapılacak dönüşüme özel sektör davet edildi!

Fatma Güldemet Sarı, yeniden inşa edilecek Güneydoğu’daki 7 bölge için özel sektöre çağrıda bulundu. İstanbul’daki inşaat şirketlerini davet eden Sarı, “Özel sektörü özellikle davet ediyorum. Taş üstüne bir taş da siz koyun” dedi.

TOKİ Kayaşehir 18. bölge ne zaman teslim edilecek?

TOKİ 18. Bölge'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. TOKİ 18. bölge teslimlerinin Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

TOKİ 7 bölge yarışması Haberi

TOKİ 7 bölge yarışması

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve iştirak şirketi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından düzenlenen ‘7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari ve Kentsel Tasarım Fikir Yarışması’ sonuçlandı. 123 eserin başvurduğu yarışmada 35 proje ödül aldı.

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari ve Kentsel Tasarım Fikir Yarışması'nda dereceye girenlerin ödülleri yarın verilecek. TOKİ Başkanı Ergün Turan, yarışma konsepti hakkında açıklamalarda bulundu. 

Turan, "Bu yıl yarışmayı 'Mahalle' konseptiyle düzenlemeye karar verdik. Mahalle, şehirlerimizin geleneksel ve kadim değerlerinin günümüz yaşam koşullarına taşınmasında, bütün değerleri barındırması bakımından model olan en temel ölçekti. Bu nedenle, 'mahalle' dedik" şeklinde konuştu. 

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari ve Kentsel Tasarım Fikir Yarışması kapsamında yarışmacılara , 7 bölgede belirlenen gerçek alanlar verilerek, tasarımlarını...