06 / 05 / 2024

toki adana osb projesi

toki adana osb projesi

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) çalışan işçilerin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nca gerçekleştirilecek projeyle, düşük taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olabilmesi için çalışma başlatılıyor.

Adana OSB'den çalışanları için 5 bin konut!

Adana Hacı Sabancı OSB, çalışanlarını ev sahibi yapmak için harekete geçti. Adana OSB, Sanayi Kent projesi kapsamında 5 bin konut üretmeyi hedefliyor.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları 2015!

Toplamda 90 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'nde 1.237 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları 2015 detayları...

Adana OSB'de 5 bin kişilik cami ibadete açıldı!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) hayırsever "Uçurum" ailesi tarafından İstanbul'daki Sultan Ahmet Camisinden esinlenerek yaptırılan Arif Uçurum Camii törenle ibadete açıldı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Adana Yüreğir 888 konut ihalesi bugün yapılacak!

Adana Yüreğir Karşıyaka Mahallesi 888 adet konut, 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami ile adaiçi ve genel altyapıya ait bakım onarım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlendi.

New Hope, Adana OSB'de fabrika açtı!

Çin merkezli New Hope firması, Türkiye'deki yatırımı için Adana'yı tercih etti. Şirketin, yem fabrikasının açılışı Adana Organize Sanayi Bölgesi'ndeki törenle gerçekleşti.

Adana OSB yol ve yağmursuyu yapım işi ihalesi 11 Kasım'da!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi alanına ait yol ve yağmursuyu inşaatı yapım işi ihale edilecek. İhale 11 Kasım 2015 günü saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015!

TOKİ Adana Emekli Konutları için başvurular devam ediyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. İşte TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015 detayları...

2015 TOKİ Adana Emekli kampanyası!

2015 TOKİ Adana Emekli kampanyası kapsamında 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa sunuluyor. Projede başvurular TÜED Adana Şubesi aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Adana Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Adana Emekli Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, TOKİ Adana Emekli başvurusu nasıl yapılır? İşte, TOKİ Adana Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Adana Emekli başvuruları nasıl yapılıyor?

Toplamda 12 bin adet başvuru kabul edilen TOKİ Adana Emekli projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Adana Emekli başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ Adana Emekli başvurusu!

TOKİ Adana Emekli Konutları başvuruları devam ediyor. Peşinatsız aylık 250 TL taksitle daire sahibi olunabilecek projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor.

TOKİ Adana Emekli Konutları için 12 bin kişi başvurdu!

Türkiye Emeldiler Derneği (TÜED) Genel Merkezi'nin girişimleriyle evi olmayan emeldiler için Türkiye genelinde başlattığı "TOKİ'den uygun koşullarda ev edinme" kampanyası kapsamında, TÜED Adana Şubesi ne 12 bin kişinin başvurduğu bildirildi.

toki adana osb projesi Haberi

toki adana osb projesi

OSB’de faaliyet gösteren EPAŞ Döküm Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de işçilerle bir araya gelen TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, siyaseti insanların mutluluğu için yaptıklarını ifade etti. İnsanların iş sahibi olması, başını sokacak bir yuva sahibi olması, çoluğuna çocuğuna helalinden rızık götürmesi için çalıştıklarını belirten Ünüvar, AK Parti’nin 13 yıllık iktidarında, insanların evine götürdüğü ekmeğin, ekmeğine sardığı katığın daha fazla olması için gayret sarfettiklerini kaydetti.

OSB çalışanlarıyla ilgili bir hayalinin olduğunu, bu hayalini OSB Başkanlığı’nda oda ve borsa başkanlarıyla gerçekleştirilen toplantıda da dile getirdiğini vurgulayan Ünüvar, "OSB’deki tesislerde çalışan işçilerin ucuz konut sahibi olması için TOKİ Başkanı’na bir teklifte bulunacağım. İnşallah burada çalışan insanların, kira öder gibi ev sahibi olması...