30 / 04 / 2024

toki adana sağlık merkezi ihalesi

toki adana sağlık merkezi ihalesi

Adana Seyhan, Kilis Polateli 1'er adet 3 hekimlik aile sağlık merkezi ve eczane ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Sağlık çalışanlarına özel TOKİ projesi talebi!

Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şubesinin Aralık ayı divan toplantısı Çeşme’de gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş “Taleplerimiz belli, bu doğrultuda ciddi adımlar attık, görüşmelerimiz iyi gidiyor, yakın zamanda sağlık çalışanlarına müjdeli haberi vereceğiz’’ dedi..

Kayalife Adana satılık daire fiyatları!

6 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde Kaya Life İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayalife Adana'da uygun fiyat avantajı sağlanıyor. İşte, Kayalife Adana satılık daire fiyatları...

Adana Seyhan, Çukurova ve Kozan'a sağlık merkezi müjdesi!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni yapılacak olan Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çukurova İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları inşaatları uygulama projelerinin ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü gelecek yıl açılacak!

ADANA'da yapımı devam eden 540 milyon Euro yatırımla gerçekleşen 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatı devam ediyor.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü 2017'de açılacak!

Rönesans Sağlık Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu, "Adana hastane projemizi sözleşme süresinden daha erken tamamlayarak gelecek yılın ortalarında teslim etmeyi öngörüyoruz" dedi.

TOKİ Van aile sağlık merkezleri inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Van; Kalecik, Edremit 1. Etap ve 2. Etap, Bostaniçi, Erciş illerine toplamda 21 hekimli aile sağlık merkezleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi bugün yapılacak.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nun ilk etabı tamam!

Adana'da temeli geçen yıl mart ayında atılan 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampusu'nun son yapısal beton dökümü törenle yapıldı. Adana Entegre Sağlık Kampusu binasının dış cephesinin de tamamlanmak üzere olduğu açıklandı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Adana yatırımlarla sağlık merkezine dönüşüyor!

Sağlık yatırımları yönünden oldukça zengin olan Adana, ulusal anlamda değil, yakın coğrafyada şifa arayan dünya insanlarının da tercih ettiği bir kent oldu.

TOKİ Giresun Üniversitesi Sağlık Birimleri Fakültesi ihalesi 29 Mart'ta!

TOKİ Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Sağlık Birimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO inşaatları ile altyapı ve çevre düzenelemesi işi yapım işi ihalesi 29 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü 1 milyar TL'ye kurulacak!

Necdet Ünüvar, 1 milyar TL’lik yatırımla kurulacak bin 550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nün, Adana’yı dünyanın önemli sağlık merkezlerinden biri haline getireceğini, ayrıca istihdama önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Rönesans'ın sağlık kampüsü projesine Avrupa'dan ödül!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım’ın toplam 540 milyon Euro yatırım bedeliyle Adana’da yapımını üstlendiği 1550 yatak kapasiteli “Adana Entegre Sağlık Kampüsü” projesi Avrupa’dan ödül aldı..

toki adana sağlık merkezi ihalesi Haberi

toki adana sağlık merkezi ihalesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Adana Seyhan'da ve Kilis Polateli'de yer alan 3 hekimlik 1'er adet aile sağlık merkezi ve eczane ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini ihaleye çıkarıyor.


T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent ÇANKAYA/ANKARA adresinde yapılacak olan ihale, 12 Aralık 2012 tarihinde saat 14:00'da başlıyor. İhalede, yer tesliminden itibaren 300 iş günü süresi veriliyor.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.



Detaylı bilgi için