28 / 04 / 2024

toki adıyaman başvurusu

toki adıyaman başvurusu

Adıyaman Gerger TOKİ son başvuru günü 30 Haziran Perşembe günü olarak belirlendi. Fiyatların 65 bin 362 TL'den başladığı projede taksitler 320 liradan başlıyor.

TOKİ Adıyaman Merkez Konutları başvurusu 21 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adıyaman Merkez Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki G Tipi 2+1 bloklarda 29 Adet, G Tipi 3+1 Bloklarda 44 adet olmak üzere toplam 73 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile

TOKİ Adıyaman projesiyle tek bir ilçeye 99 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. İşte son dakika detayları...

TOKİ Adıyaman projesi için tarih belli oldu! 99 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman projesi için tarih belli oldu. Sadece bir ilçeye 99 konutluk yeni proje geliyor.

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

TOKİ Adıyaman Sincik'te 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 6 soruda TOKİ Adıyaman!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adıyaman 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adıyaman Sincik projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Sincik 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

TOKİ Adıyaman 172 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Sincik projesinin ihalesini bugün saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman Sincik 172 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Besni Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Adıyaman Millet Bahçesi 2 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Erdemoğlu Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 2 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

TOKİ Adıyaman Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adıyaman Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ 100 bin konut Adıyaman Merkez kura sonucu...

TOKİ Adıyaman Merkez 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Merkez projesinde yer alan 150 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 2 Haziran 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 2 Haziran 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 2 Haziran 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ 100 bin konut Kahta kura sonuçları...

TOKİ Adıyaman Kahta 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Kahta 2020 projesinde yer alan 150 adet konutun kura çekimleri bugün gerçekleştirilecek.

toki adıyaman başvurusu Haberi

toki adıyaman başvurusu

TOKİ Adıyaman Gerger Konutları başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş Gerger Şubesi aracılığıyla kabul edilecek. 


Aylık taksitlerin 320 liradan başlangıç gösterdiği projede daire fiyatları 65 bin 362 TL ile 130 bin 995 TL arasında değişiyor. 


Adıyaman Gerger TOKİ son başvuru günü 30 Haziran Perşembe günü olarak belirlendi. Projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.



Satış duyurusu için