27 / 04 / 2024

toki adıyla sahte kontrat

toki adıyla sahte kontrat

TOKİ’nin dar gelirli kişiler için yaptığı İstanbul Kayapınar projesi, dolandırıcılık çetelerinin hedefi oldu. Çete, dar gelirli vatandaşları dolandırdı..

TOKİ Adıyaman Petrol 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adıyaman Petrol 2019 nerede? TOKİ Adıyaman Petrol fiyatları kaç TL? TOKİ Adıyaman Petrol ödeme planı nasıl? TOKİ Adıyaman Petrol kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Adıyaman Petrol başvuruları ne zaman başlıyor? İşte Adıyaman Petrol 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla..

Emlak Bankası 'Emlak Bank' adıyla geri dönüyor!

Türkiye Emlak Bankası, "Türkiye Emlak Katılım Bankası Anonim Şirketi", kısa adıyla "Emlak Bank" olarak yeniden faaliyete başlıyor. Yönetim Kurulu'nda alınan bir kararla Emlak Bank Genel Müdürlüğüne, Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Deniz Aksu atandı.

TOKİ Adıyaman Sincik 120 konut ihalesi yarın!

Adıyaman İli Sincik İlçesi 120 Adet Konut,1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Adıyaman Çelikhan kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman'da Çelikhan'da hayata geçirdiği projenin kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Adıyaman Çelikhan kura sonuçları açıklandı! 2+1 ve 3+1!

2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelen TOKİ Adıyaman Çelikhan projesinde kura çekilişi bu sabah gerçekleştirildi. 

TOKİ Adıyaman Çelikhan kura sonuçları isim listesi!

TOKİ Adıyaman Çelikhan kura sonuçları isim listesi henüz belli olmadı. Projenin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman Çelikhan kura çekilişi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Çelikhan'da hayata geçirdiği projesinin kura çekilişini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman Gerger başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Gerger'de hayata geçirdiği 49 adet konut için başvurular yarın sona eriyor.

TOKİ adıyla dar gelirli vatandaşlar dolandırıldı!

TOKİ’nin dar gelirli kişiler için yaptığı İstanbul Kayapınar projesi, dolandırıcılık çetelerinin hedefi oldu. Çete, dar gelirli vatandaşları dolandırdı..

TOKİ Adıyaman Gerger başvuruları bugün başlıyor!

Adıyaman Gerger TOKİ'de yer alan 49 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projede en düşük konut fiyatı 70 bin 507 TL olarak belirlendi.

Ukra City, Ödül İstanbul adıyla satışta!

Bir türlü teslim edilemeyen Ukra City, artık Özyurtlar Holding güvencesi altında yatırımcısıyla buluşuyor. Özyurtlar, eski adıyla Ukra City yeni adıyla Ödül İstanbul’u ev sahipleriyle buluşturmak için çalışmalara başlıyor.

Muhit Sancaktepe: Sur Yapı Sancaktepe projesinin adı belli oldu!

Sur Yapı'nın yeni butik projesi, Muhit Sancaktepe adıyla satışa sunuluyor. Sur Yapı Muhit Sancaktepe'de 217 daire ve 12 dükkan olacak...

Esse, Batu-Esse adıyla yeniden açılıyor!

Borçlarından dolayı kapanan ev ürünleri perakende zinciri Esse, tedarikçilerin iş birliği ve ASKON Başkanı Mustafa Koca’nın önderliğinde Batu Yatırım Holding çatısı altında Batu-Esse adıyla yeniden hayata geçiriliyor.

toki adıyla sahte kontrat Haberi

toki adıyla sahte kontrat

TOKİ’nin dar gelirli kişiler için yaptığı sosyal konut projeleri, dolandırıcılık çetelerinin de hedefi oldu. 


Gazete Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre; İstanbul Kayapınar projesi kapsamında cazip fiyatlarla ev satışını fırsat bilen bir dolandırıcılık çetesi dar gelirli vatandaşları dolandırdı. 


İddiaya göre İstanbul Kayapınar projesi kapsamında cazip fiyatlarla ev satışını fırsat bilen bir dolandırıcılık çetesi, Beyoğlu’nda ofis açtı ve bir de site oluşturarak SMS üzerinden insanlara ulaştı.


İnternet sitesindeki duyurularda, TOKİ’nin Kayabaşı’ndaki konut projesinin kura çekiminde yüzde 100 kazanma garantisi verildi. Çete üyeleri, 35 bin kişinin cep telefonuna “ TOKİ kura çekiminde yüzde 100 kazandırıyoruz” yazılı toplu mesajlar attı. Bir inşaat firmasının da bilgilerini kullanan çete üyelerinin kapısını binlerce dar gelirli vatandaş çaldı.


SAHTE KONTRAT


Çete üyeleri, yüz yüze konuştukları vatandaşları “TOKİ ve KİPTAŞ’ta birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız...