29 / 04 / 2024

toki afad lojistik köyleri nerede

toki afad lojistik köyleri nerede

Topraklarının yüzde 95'i deprem kuşağında yer alan ve farklı türde afetlere maruz kalabilen ülkemizde, 2014 Yılı sonuna kadar Başbakanlık AFAD 15 bölgede 27 lojistik depo kurmayı planlıyor...

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

Van AFAD Lojistik Merkezi bölgeye hizmet verecek!

TOKİ tarafından inşa edilen Van AFAD Lojistik Merkezi 29 bin 895 metrekarelik alan üzerine kuruldu. Türkiye’de 15 bölgede yaptırılan 27 lojistik merkezinden biri olan bina bölgeye hizmet verecek.

TOKİ Antalya lojistik depo ve nizamiye binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Antalya ilinde 1'er adet lojistik depo ve nizamiye binalarının yapım inşaatı işi ihalesi bugün saat 14.00'te, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

TOKİ Antalya'da lojistik depo ve nizamiye binası yaptırıyor!

TOKİ Antalya ilinde 1'er adet lojistik depo ve nizamiye binalarının yapım inşaatı işi ihalesi 18 Ocak 2016 tarihinde saat 14.00'te, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

AFAD, TOKİ Konutları'nın sözleşme imzalama süresinin uzattı!

Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Van ve Erciş ilçesinde kiracı, mülkiyet sorunlu ve depremde 1. derecede yakınlarını kaybedenlere verilen TOKİ konutlarının sözleşme imzalama süresinin uzatıldığını açıkladı.

AFAD'tan Kocaeli'ye dev lojistik merkezi!

'Sıfırıncı dakika müdahale’ hedefiyle ülke çapında 27 lojistik merkezi kuruluyor. İşletme ve tüm taşıma işlerini Alternatif Lojistik üstlendi. İstanbul için Kocaeli'de büyük bir merkez inşa ediliyor

AFAD, TOKİ sahiplerini uyardı!

Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 2011 yılında Van ve ilçelerinde meydana gelen deprem sonrasında konut alanlardan sözleşme imzalamayanların konut haklarının yasa gereği iptal edileceği uyarısında bulundu.

Kahramanmaraş AFAD Lojistik Merkezi açıldı!

Kahramanmaraş’ta Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (afad) Lojistik Merkezi açıldı. Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesindeki merkezin açılışı gerçekleşti..

Denizli AFAD Lojistik Merkezi açıldı!

Denizli Valisi Kocatepe: " Denizli'ye yapılan AFAD Lojistik Merkezi, 19 ilçemizle birlikte Aydın, Burdur ve Uşak illerine de hizmet verecektir " şeklinde konuştu.

AFAD'ın 22 lojistik merkezi açıldı!

Erdoğan, ATO Congressium’da düzenlenen Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) 22 lojistik merkezinin açılış törenindeki konuşmasında, açılışı yapılan merkezlerin Türkiye’ye ve millete hayırlı olmasını diledi.

AFAD'ın 22 lojistik merkezi yarın açılacak!

Yapımı tamamlanan 22 AFAD Lojistik Merkezi'nin açılış törenine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılması planlanıyor. Olası bir afetin ilk saatinde, bir AFAD afet konteyneri 13 dakikada tıra yüklenecek ve afet bölgesine doğru yola çıkacak

Erzurum AFAD Lojistik Deposu hizmete giriyor!

Afet Kampüs ve Kompleksi içerisinde yer alan Lojistik Deponun yapımı tamamladı. İl Afet Acil Durum Müdür Vekili Yusuf Bozdağ deponun kesin kabulünün 15 Mayıs’ta yapılacağını belirtti...

toki afad lojistik köyleri nerede Haberi

toki afad lojistik köyleri nerede


1999 yılında iki büyük deprem afeti yaşamış olan Düzce'ye Başbakanlık Afet Acil Durum (AFAD) tarafından lojistik depo kuracak.


Topraklarının yüzde 95'i deprem kuşağında yer alan ve farklı türde afetlere maruz kalabilen ülkemizde, yaşanılan her felaket sonrası yaraların hızla sarılabilmesi için 2014 Yılı sonuna kadar Başbakanlık AFAD 15 bölgede 27 lojistik depo kurmayı planlıyor.


Bunlardan bir tanesi de Düzce'de olacak. Bu çerçevede, hem afetzedeler hem de afet bölgesine arama kurtarma, sağlık, barınma, sosyal gibi ihtiyaçların karşılanması için gidecek Sivil Toplum Kuruluşları ile kamu kurum ve kuruluşlarının görevli personellerinin zaruri ihtiyaçlarını karşılamak üzere çadır ve acil müdahale malzemelerinin depolanması amacıyla konteynerler konuşlandırılacak.


Balıkesir ve Hatay'daki depoların tadilat ve teşrifat işlemleri yapılırken, Adana, Adıyaman, Afyon, Aksaray, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum,...