08 / 05 / 2024

toki afyon sinanpaşa tarımköy ihalesi

toki afyon sinanpaşa tarımköy ihalesi

TOKİ'nin Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi, Ahmetpaşa Beldesi’nde inşa edeceği 100 konutun ihalesi gerçekleşti.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....

TOKİ Afyon projesiyle 158 yeni konut geliyor! Bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyon Çobanlar projesinde yer alan 158 konut için beklenen tarih açıklandı. İşte TOKİ Afyon projesiyle ilgili detaylar...

TOKİ Afyon projesi için son dakika müjdesi! 578 yeni konutu sakın kaçırmayın!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerini hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon'da da 578 konut inşa edecek.

TOKİ Afyon projeleri için düğmeye bastı! 2 yeni projede 216 yeni konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Evciler'de 126 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle!

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa sosyal konut pro

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

TOKİ Afyon Sandıklı projesi satışa çıktı!

Düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi olma imkanı sunan Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Afyon Sandıklı başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Afyon Sandıklı başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon Sandıklı projesinde yer alan konutları 22 Kasım'da satışa çıkarıyor.

TOKİ Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ, Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek...

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Afyon Merkez projesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da arazi kavgası: 6 yaralı!

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da aralarında husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

toki afyon sinanpaşa tarımköy ihalesi Haberi

toki afyon sinanpaşa tarımköy ihalesi


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi, Ahmetpaşa Beldesi’nde hayata geçirilecek olan 100 adet tarımköy konutunun ihalesi gerçekleşti.


26 Temmuz 2017 tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor. Konutlar müstakil, tek katlı ve 3 oda 1 salon planında hayata geçirilecek.


Her konut için geniş bir bahçe alanı ayrılan TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa Konutları'nda geleneksel mimari modernize edilerek uygulandı. 


Projede yer alan konutlarda yörenin mimarisinden esinlenerek, su basmanı seviyesinde taş kaplama ve ahşap görünümlü cephe elemanları...