29 / 04 / 2024

toki ağrı satılık daireleri 2016

toki ağrı satılık daireleri 2016

Toplamda 51 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı TOKİ Ağrı Merkez Konutları'nda fiyatlar 141 bin 295 liradan başlıyor. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2.Etap başvuruları bugün başladı.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Ağrı Taşlıçay Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 80 ucuz sosyal konut inşa edilecek!

Herkesin merakla beklediği Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Peki TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 2022 Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları…

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker ve Fatih Peker ortaklığında kuruldu.

Akiş GYO, Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO, ihraç paylarının satılması için Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş ile aracılık sözleşmesi imzaladı...

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

TOKİ'den 'sahtecilik ve dolandırıcılık' açıklaması!

TOKİ, isminin kullanılarak “Konut tapu işlemleri ve diğer detaylar adı altında vatandaşlarımızdan 2 bin TL para talep edildiği“ şeklinde “sahtecilik ve dolandırıcılık” girişimlerine ilişkin açıklama yaptı...

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları!

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen projede 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık!

106 konutluk Afyonkarahisar Dinar TOKİ projesinde 1 cami, 2 ticaret merkezi inşaatları ihalesi yapıldı. İşte, TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık daire seçenekleri..

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

toki ağrı satılık daireleri 2016 Haberi

toki ağrı satılık daireleri 2016

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2.Etap satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve temerküz şube Ağrı Merkez Şubesi olacak.


Ağrı Merkez Fırat Mahallesi TOKİ 2.Etap Evleri teslim tarihi, sözleşme tarihinden itibaren 12 aydır. Projede peşinat bedeli 14 bin liradan başlıyor.


TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi Evleri fiyatları 141 bin 295 TL'den başlıyor ve 164 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede aylık taksitler 706 liradan başlıyor.


TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2.Etap başvuruları bugün başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Projede daireler 133 metrekarelik 3+1'lerden oluşuyor.


Satış duyurusu için