18 / 05 / 2024

toki ak saray açıklaması

toki ak saray açıklaması

Bazı basın yayın organlarında “Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın inşasından dolayı Toplu Konut İdaresi’nin 297 milyon lira alacağı olduğu” iddiasıyla yayımlanan haberler üzerine İdare tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

TOKİ Tekirdağ Saray 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Saray 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Saray projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Saray 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Akçaabat projesi geliyor! Tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Trabzon projesinin ihale tarihi açıklandı. İşte merak edilen proje ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022 haberimizde yer alıyor. Projeden 41 bin 250 TL peşinat bedeliyle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Konya Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Topkapı Sarayı'na kazıklar çakıldı, kayma durduruldu!

Topkapı Sarayı Müzesi’nin Sarayburnu tarafına bakan ve denize doğru kaydığı tespit edilen yamacına istinat duvarı yapıldı. Ayrıca aynı yamaca 578 adet mini kazık çakıldı...

TOKİ Konya Sarayönü projesi sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü projesinde yer alan konutların kura çekilişini gerçekleştirdi.

TOKİ Konya Sarayönü başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Sarayönü projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Konya Sarayönü'nde sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Sarayönü projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor. 

TOKİ Konya Sarayönü kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Sarayönü projesinde yer alan 58 adet konutun kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Konya Sarayönü kura çekilişi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Sarayönü projesinin kura çekilişini bugün gerçekleştirecek. Projede toplam 883 adet konut bulunuyor.

TOKİ Konya Sarayönü 3.Etap kura sonuçları 23.07.2018!

TOKİ Konya Sarayönü 3.Etap projesinde kalan 58 konutun kurası 23 Temmuz 2018 tarihinde çekilecek. TOKİ Konya Sarayönü 3.Etap kura sonuçları açıklanınca burada yer alacak..

TOKİ Konya Sarayönü 3.Etap kura çekilişi 2018!

TOKİ ile Konya Saranönü Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Konya Sarayönü 3.Etap Projesi'nde yer alan 58 konutun kurası 23 Temmuz'da çekilecek..

TOKİ Konya Sarayönü başvuruları sona eriyor!

TOKİ ile Belediye işbirliğinde gerçekleşen Konya Sarayönü 3.Etap Projesi kapsamındaki 75 konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

toki ak saray açıklaması Haberi

toki ak saray açıklaması

TOKİ Basın Danışmanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, İdare’nin 2006 yılından beri, kamu kuruluşlarıyla yapılan protokoller çerçevesinde eğitim, sağlık, kültür, spor, güvenlik ve hizmet binaları gibi yapılar inşa ettiği bildirildi. Bu çerçevede 15 bakanlık, 27 üniversite, 14 belediye, valilikler ve diğer kurumlarla 153’ü arsa karşılığı hasılat protokolü olmak üzere toplam 209 protokol yapıldığı ve bu kapsamda 286 hastane, 442 okul, 58 bin kapasiteli 166 yurt/pansiyon, 16 stadyum, güvenlik ve hizmet binaları inşa edildiği belirtildi.


Açıklama şöyle devam etti: “İlgili idarelerle protokol kapsamında yapılan binaların maliyetleri bakanlıkların bütçe ödeneğinden karşılanmakta veya ilgili idarelerin varsa uygun arsa ve arazileri ile mahsuplaşılmaktadır. Cumhurbaşkanlığı Sarayı da bu çerçevede inşa edilmiştir.


‘Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın inşasından dolayı Toplu Konut İdaresi’nin 297 milyon alacağı olduğu’ iddiasıyla yayımlanan haberler doğru değildir....