25 / 07 / 2024

toki aksaray kentsel dönüşümü

toki aksaray kentsel dönüşümü

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nde fiyatlar belirlendi. Üniversite ve organize sanayi arasında kalan 300 hektarlık alana yapılacak olan projede, 102.5, 202.5, 3002.5, 405 ve 505 metre kareden oluşan 5 farklı tip de dükkân yapılacak.

TOKİ Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başkentte yapılacak İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ile Mamak Kentsel Dönüşüm 548 Konut'un temeli törenle atıldı.

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi başvuruları nereye yapılacak? Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 başvuru tarihleri ne zaman, Aksaray Güzelyurt 2. Etap başvuru detayları nedir? İşte Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2019 başvuru şartları ve detayları!

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2019 başvuru şartları ve detayları haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

11 soruda TOKİ Aksaray 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Aksaray 50 bin konut kampanyasında kaç adet konut var? TOKİ 50 bin konut Aksaray konut fiyatları ne kadar? TOKİ Aksaray 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek? İşte 11 soruda TOKİ Aksaray 50 bin konut kampanyası ile ilgili tüm merak edilenler...

TOKİ Pelitli kentsel dönüşüm projesine 1 ay ek süre!

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1 aylık ek süre istendi. Projenin Ekim'in sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde anlaşmalar sağlanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleriyle anlaşmalar sağlanıyor. 

TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi Eylül'de tamam!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Genç, projenin Eylül ayında tamamlanacağını açıkladı. 

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerine nasıl başvurulur?

Türkiye'nin konut üreticisi TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ara vermeden devam ediyor. Peki, binlerce konut inşa eden TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerinden nasıl ev sahibi olunur? İşte başvuru şartları...

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, İstanbul’un Güngören İlçesi Tozkoparan Mahallesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan 224 konutun ihalesi yapıldı. 

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

TOKİ Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilecek 224 konut için ihale bugün yapılacak. TOKİ Tozkoparan dönüşüm ihalesi saat 14:30'da başlayacak..

TOKİ Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul İli Güngören İlçesi Tozkoparan (Osmaniye) Mahallesi'nde planladığı kentsel dönüşüm ve gelişim projesi için ÇED başvurusu sonuçlandı..

TOKİ'den kentsel dönüşümle 140 bin yeni konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kentsel dönüşümle 140 bin yeni konut inşa ettiklerini söyledi.

TOKİ Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye bastı!

İhalesi 2 gün önce gerçekleştirilen TOKİ Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı. Proje için ÇED süreci başladı..

toki aksaray kentsel dönüşümü Haberi

toki aksaray kentsel dönüşümü

Aksaray Belediyesi ve TOKİ iş birliği dahilinde yapılması planlanan Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nde fiyatlar belirlendi. Üniversite ve organize sanayi arasında kalan 300 hektarlık alana yapılacak olan projede, 102.5, 202.5, 3002.5, 405 ve 505 metre kareden oluşan 5 farklı tip de dükkân yapılacak. Başvurular Halk Bankası'na yapılacak. 


Aksaray Belediyesi'nin TOKI ile işbirliği içerisinde hazırladığı Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için fiyatlar açıklandı. Aksaray Kültür Merkezi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında proje hakkında bilgiler veren Belediye Başkam Haluk Şahin Yazgı, projenin detayları hakkında bilgiler verdi. Yeni projede amaçlarının şu an mevcut sanayide dükkan sahibi olan esnafı yeni projeye de dükkan sahibi yapmak olduğunu ifade eden Yazgı, dükkan almak için mevcut 70 hektar sanayi alanı içerisinde faaliyet gösterip göstermediğini araştırılacağını ve maliye kayıt belgesi,...