29 / 04 / 2024

toki Aksu ve Küçükköy kuraları 2016

toki Aksu ve Küçükköy kuraları 2016

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ projesinde başvurular sona erdi. Peki, TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura çekimi ne zaman?

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

TOKİ dul ve yetimlere ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ dar gelirliler için konut üretimine ara vermeden devam ediyor. Son başladığı 100 bin sosyal konut kampanyasına 1.1 milyon başvuru geldi. Peki TOKİ bu projelerde dul ve yetimlere ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ İstanbul ve Ankara kura çekilişleri ne zaman yapılacak?

TOKİ 50 bin konut projesi kapsamında kura çekiliş tarihleri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Başvuru yapan birçok vatandaş kura tarihlerini araştırıyor. İşte TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir kura çekiliş tarihleri....

Denizli Güney'e TOKİ evleri ve otogar müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Denizli’nin Güney ilçesinde girdiği seçimi kazanan Halil Ayhan, “Bizden hizmet bekleyen, sorunlarına çözüm isteyen, refah ve huzurunun artmasını arzulayan vatandaşlarımız için çalışacağız” diye konuştu.

Burdur TOKİ konut ve ticaret merkezi ihalesi 30 Nisan'da!

Burdur Karamanlı İlçesi 2.Etap 385 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Nisan'da yapılacak.

TOKİ İstanbul ve Ankara'da dönüşüme başladı!

İstanbul’da Esenler ve Üsküdar ile Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek konutların temeli atıldı. Önemli dönüşüm projeleri arasında bulunan yerleşim alanlarında toplam 62 bin 309 konut aşamalı olarak yenilenecek…

TOKİ'den Giresun'da 2 kampanya!

50 bin yeni konut projesi için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun'da toplam 485 yeni konut inşa edecek. Projeler Aksu ve Güce'de yer alacak.

Technıca Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Technıca Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asilkan Aksu ve Taygun  Güngör ortaklığında kuruldu. 

TOKİ İzmir ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Burdur ve İzmir İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik ve Jeoteknik Etüt Raporları Hazırlanması İşleri ile Bursa İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlandı!

Anayasada değişikliklerine uyum sağlanması amacıyla kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasını içeren karar Resmi Gazete'de yayınlandı. 703 sayılı KHK ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlandı.

TOKİ Ev ve Şehir Seminerleri'nin 25.'si gerçekleştirildi!

“Mahallem İstanbul” projesinin koordinatörü Prof. Dr. Murat Şeker, projeyle İstanbul mahalleleri düzeyinde kentsel ve kamusal alanlarla ilgili büyük bir veri tabanı meydana getirdiklerini ve bunu anlaşılır, uygulanabilir coğrafi tabanlı bir sistemle derlediklerini belirtti.  

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

TOKİ Ordu ve Trabzon'daki 72 iş yerini satıyor!

TOKİ Trabzon Ortahisar Pelitli'de 41 adet ve Ordu Altınordu Kamyon Garajı'nda 31 adet iş yerini 22 Mart'ta satışa çıkarıyor..

toki Aksu ve Küçükköy kuraları 2016 Haberi

toki Aksu ve Küçükköy kuraları 2016

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi kapsamında kuralı satış yöntemiyle satışa sunulan toplam 286 adet 2+1 konut için 161 başvuru, toplam 306 adet 3+1 konut için 117 başvuru alındı. 


Satışa sunulan konut sayısından az başvuru alındığından daha önce ilan edildiği şekilde 01 Ağustos – 12 Ağustos 2016 tarihleri arasında başvuru sırası dikkate alınarak hak sahiplerine Türkiye Halk Bankası A.Ş. Giresun Merkez Şubesi’nde konut seçimi yaptırılacak ve aynı gün satış sözleşmesi imzalatılacak. 


TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinde yer alan 2+1 daireler 153 bin 996 TL ile 180 bin 360 TL arasında, 3+1 daireler ise 209 bin 135 TL ile 253 bin 240 TL arasında satışa sunuluyor. 



Satış duyurusu için